Същ Джони! Лили Роуз Деп сподели снимка да мистериозното си братче

Същ Джони! Лили Роуз Деп сподели снимка да мистериозното си братче

Baby Jackie

Не всички знаменитости са толкова отворени към идеята да запознават света с децата си от невръстна възраст. Перфектен пример е синът на 59-годишния Джони Деп и 47-годишната Ванеса Паради. За разлика от сестра си Лили Роуз, която се къпе в публично внимание, и очевидно й харесва, 18-годишният Джон Кристофър (близките му го наричат Джаки) избягва светлините на прожекторите, че дори и светкавиците от камерите на най-близките си.


Бащичко: Рафърти, 23-годишният син на Джъд Лоу, front row на Valentino


За 18 години папараците не успяха да хванат младия господин в крачка, не успяха да разберат къде точно живее, нито с какво се занимава или дори как изглежда. Съвсем неочаквано Инстаграм дебютът му се случи през уикенда - в пост-пожелание на по-голята му сестра.

В серия от кадри, проследяващи Джаки от бебе до 18-годишен heartthrob, Лили разкри пред света самоличността на мистериозния си брат.

Най-актуалният от кадрите само затвърждава тезата, че Джон Кристофър въобще не обича да се показва - макар че кадърът е дело на сестра му Лили, физиономията на момчето е като от нежелана папарашка снимка.

"Малкото ми братче е на 18! Мое малко братче, сърцето ми, душата ми - честит рожден ден! Обичам те много", написа госпожица Деп под снимката.

Въпреки неясната фотография, отдалеч успяваме да разпознаем характерните за Джони и Ванеса гени, които децата им очевидно са усвоили повече от чудесно. И ние вече те обичаме, наш малък Джони!


Старата любов... Ванеса упорито продължава да защитава Джони Деп


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.