Следва

Който се учи: 5 топ университета, като Harvard, с онлайн курсове for free

Дневен ХОРОСКОП - 15.4.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В сряда се изисква да проявите по-голямо разбиране към чувствата и желанията на околните, особено хората в семейството ви или от непосредствения кръг на общуване. Мислете преди да говорите, приспособете се към новите ситуации, бъдете приятелски настроени към новите хора в живота си. Не е изключено денят да натъжи някои от вас с неприятни новини, свързани с човек, роден под знака на Телец, Козирог или Дева. Грешка от миналото неочаквано ще проработи във ваша полза и ще ви донесе някои дивиденти. 

Овен, Лъв, Стрелец: очаква ви събитие, което ще бъде важно за цялото ви семейство. На работното място ще срещнете нелоялност, опити за покриване на грешки за ваша сметка и други. Налага се да излезете дипломатично от неприятната ситуация и то сами - без да се ползвате с услугите на другите.

Телец, Дева, Козирог: бъдете внимателни и дипломатични в отношенията си с хората, с които контактувате. Денят е благоприятен за покупки или продажби, за подобрения на дома или иновации и други.

Близнаци, Везни, Водолей: предстои благоприятен ден за връзка с хора от цял ​​свят. Днес ще изпитате на гърба си странни преживявания, които ще успеете да разтълкувате напълно в течение на седмицата. Денят насърчава новите запознанства, които ще ви обогатят с полезна информация.

Рак, Скорпион, Риби: бъдете внимателни във взаимоотношенията си с човек, който живее на друго място и не познавате лично, но с когото все пак ви се налага да комуникирате. Много от вас ще се окажат неподготвени за стресова ситуация или събитие през днешния ден - учете се в движение. Важно е да можете да разчитате на подкрепата на приятели или партньори. Денят е благоприятен във финансов план, ако имате материлани планове или ангажименти. 

More Astro