Следва

Стартират продажбите на сгъваемия HUAWEI Mate Xs

Cardi B интервюира Бърни Сандърс, it couldn't get any crazier

Wanna Party With Cardi?

Celebrities преди 4 години

Карди Би и Сандърс обсъдиха коронавируса, икономиката, Джо Байдън и сравниха маникюрите си.

Бърни Сандърс преустанови предизборната си кампания, но прави всичко възможно, за да се увери, че прогресивните му идеи все още са отчасти the talk of the day. Очевидно, по разбираеми причини, не може да обикаля телевизионните студиа или да организира големи обсъждания, но съвсем адекватно се включва в мащабните дигитални т.нар. ивенти - преди две вечери например, поговори с Карди Би в Instagram Live интервю. Като това дори не е първата им среща.


Най-конфузните 73 въпроса на Vogue


В сравнително краткия разговор Карди препита Сандърс основно по теми, които я засягат пряко - здравеопазването, икономиката и CORONAVIRUS-а; поинтересува се също и какъв ще бъде следващият му политически ход.

Необичайната двойка събеседници сравни и маникюрите си: "Изглеждат много карантинни", коментира ноктите на Бърни изпълнителката. "Личи си, че си под карантина отдавна."

Въпреки че Карди е върл защитник на Сандърс, интервюто далеч не беше само комплименти и ласкави слова. Най-продаваната изпълнителка в света поиска обяснения защо Бърни подкрепя кандидатурата на Джо Байдън.


Анна Уинтур за отмяната на MET Gala, Тръмп и защо ще гласува за Джо Байдън


"За мен Тръмп е най-опасният възможен избор за президент в американската история", обясни Сандърс на приятелката си. "Това е човек, който лъже непрестанно, не вярва в науката, неглижира пандемията, а виждаме докъде доведе това. Той не вярва в Конституцията; мисли, че е над закона. Този човек трябва да бъде победен."

"Толкова се разстроих, когато отпадна от надпреварата", изпадна в емоционални признания Карди. "Не спирам да казвам на своите хора, на последователите си, че трябва да отидат и да гласуват!"

Повярвайте, който и филм да гледате, който и сериал да сте захванали, това интервю е в пъти по-добро от която и да е холивудска продукция!

More Celebrities