Следва

Феновете на личното пространство Хари и Меган проглушиха света как са се чули с Кралицата

Дневен ХОРОСКОП - 22.4.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Сряда благоприятства предприетите от нас действия, независимо от тяхната посока и цел. Стремете се да постигнете планираното и избягвайте безпокойството или страха за бъдещето. Не да изключени моментите на напрежение, които да ви отнемат част от положителната енергия, но с тях пък е “по-шарено”. Сряда е благоприятен ден за любовни преживявания с нова или стара любовна тръпка. Важните идеи и планове, свързани с образованието или личното развитие на дете или млад човек във вашето семейство, ще бъдат обсъждани днес. Избягвайте директните контакти в сряда, освен ако не са свързани с работата ви. Много е вероятно днес да срещнете нетърпеливи или прекалено емоционални хора. Връзките ви с представители на Водолей, Везни или Близнаци изискват специално внимание.

Овен, Лъв, Стрелец: в сряда ще се радвате на най-различни новини от близо и далеч; ще получите важно предложение, договор или документ. Стремете се да бъдете възможно най-емоционално стабилни, защото всякакви конфликтни емоции или решения ще създадат нежелани проблеми за вас. Проявите на милосърдие или помощта, която оказвате безвъзмездно, няма да останат незабелязани.

Телец, Дева, Козирог: днес ще се занимавате с домашен проблем или ще пристъпите към решаването на важен семеен ангажимент. Мнозина ще имат проблеми с транспорта или оборудването по време на работа - бъдете внимателни. Сряда е добър ден за творчески или артистични начинания.

Близнаци, Везни, Водолей: предстои интересен ден за развитието на нови и стари приятелства. Не бързайте с вземането на важни решения днес и си дайте още време за размисъл. Избягвайте конфликтните хора, защото те ще ви вкарат в сложни противоречия.

Рак, Скорпион, Риби: бъдете внимателни при договаряне, продажба или покупка в сряда. Проверявайте всички дребни подробности или клаузи на договора, ако имате подобен ангажимент. Ще изпитате кратко безпокойство на работното си място, но като цяло денят ще бъде за работните ви начинания. Избягвайте да се връщате към миналото си днес и най-вече към спомените, които могат отново да причинят тъга.

More Astro