Следва

Стивън Мейзъл засне новата рекламна кампания на Zara

Bride-to-be в AMSALE

BRIDAL SPRING 2021

 

Runway преди 4 години

Презентациите на булчинските колекции за Пролет 2021 също биват възпрепятствани заради глобалната пандемия, а в резултат дизайнерите се обръщат към изцяло дигитално представяне.

Такъв е случаят и на известния нюйоркски бранд AMSALE, синоним на изкусни минималистични рокли от висок клас. Креативният директор зад името, Марго Лафонтен, продължава да създава дизайни, издържани в естетиката на основателката Амсейл Абера, а именно класически и много елегантни силуети.

Различното за новия сезон се крие в употребата на акценти, като в случая дизайнерката продължава да разчита на минимализма в основата, добавяйки една голяма декорация - акцент за спиращ дъха ефект. Преувеличени в размера си панделки; сложни, но деликатни бродерии; асиметрични деколтета и обемни поли размиват границите между добре познатата класика и индивидуализмът, поднесен по модерен и забавен маниер.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.