Следва

Истината за Адренохрома, "сатанинския наркотик"

XOXO, Gossip Girl меметата, които ни държат живи

And who am I? That's one secret I'll never tell.

All About Life преди 4 години

На всеки няколко седмици Интернет пространството се обединява около маниакален тренд, който често не може да бъде обяснен - точно като обсесията с Tiger King например.

Най-често зараждащ се от снимка или илюстрация, понякога с текстово описание, изобразяващо нещо, в което привидно няма много смисъл, но онези от нас, чието чувство за хумор надхвърля каквито и да било логически връзки, споделят непрестанно, заливайки се от смях буквално на "нищото" - процесът се преповтаря и прехвърля от човек на човек подобно на вирус: ето така се ражда култовото меме.


Меметата ще спасят света!Все повече я обичаме, Кралицата на интернет или Елизабет II като меме


Най-новият писък на меме-модата са Блеър и Серина от "Клюкарката". Честно казано, виждали сме и по-креативни колажи от две успоредно поставени снимки, но това не отнема от налудничавия смях, който генерира мемето в различните му вариации.

Процесът е следният: Серина задава алогичен въпрос на Блеър, а тя отговаря с анаграма на GOSSIP GIRL.

Откакто Инстаграм манията по мемето "кацна" в социалните канали, огромен брой хора се впуснаха в креативен процес, за да създадат "най-голямата" от всички смешки, а наградата е недоспиващ Милениал, който регулярно си задава въпроса "Защо се смея на това в 3 часа през нощта?".

Ето и някои от най-добрите засега, като отбелязване, че самата Блейк Лайвли (актрисата, която изигра Серина в хитовия сериал) даде на света своя прочит на колажа - на Covid тематика, разбира се:


XOXO! Gossip Girl се завръща, но има ли смисъл да го гледаме без оригиналния каст?


Оригиналът:

Още полезни съвети:

Малко политика:Който учи, ще сполучи:МЕТА меме:


Големите любовни истории: Deadpool & Serena van der Woodsen


Make-up tutorial:

И малко съпорт:

More All About Life