Следва

Джордж Клуни е като костюм Chanel. Винаги ще бъде на мода

Дневен ХОРОСКОП - 05.05.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Във вторник ще ви е необходим бърз темп, за да се адаптирате към новите ситуации, които възникват. Малко вероятно е те да ограничат действията ви, напротив, очакванията са, че ще ви дадат повече свобода - просто не даром. Днес ще обсъждате различни промени, свързани с работата или бизнеса ви, с цел постигане на по-добро развитие, избягване на стагнация или изоставане в дадена дейност. Не е изключено някои от вас да решат да се преместят на друга работна позиция, на която получават по-добри перспективи за развитие. Вторник ще бъде неблагоприятен ден за обсъждане на финансови въпроси в семейството, защото на този етап малко неща зависят от собствените ви действия. Плановете ви с хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще имат добро развитие. Паричните неприятности, които ще възникнат за някои от вас днес, са знак за спешна промяна в семейния бюджет или необходимост от коригиране на други действия.

Овен, Лъв, Стрелец: по-интересните събития днес се отнасят до способността ви да пазите тайни. Възможни са ангажименти, свързани с допълнителна форма на обучение, усвояване на нови полезни знания, пътуване за научаване на нови неща. Вторник може да ви изненада с приятно събитие на работното ви място или извън дома.

Телец, Дева, Козирог: предстоят различни контакти с приятели или роднини от близо и далеч. Ще се ядосвате на някого по време на работа, но не позволявайте проблемът да се задълбочи. Опитайте се да коригирате грешките или пропуските си, които се отнасят преди всичко до потайност.

Близнаци, Везни, Водолей: във вторник ще трябва да промените плановете си и да ги адаптирате към събитията, които се случват днес. Ще бъде специален ден за тези, които не се страхуват от новите неща в живота си. Във вторник основните ви успехи ще бъдат свързани с работата или дейността, с която се занимавате.

Рак, Скорпион, Риби: някои от основните ангажименти или контакти във вторник ще бъдат свързани с хора, които са по-възрастни от вас или които представляват правителствена, юридическа институция. Ще останете изненадани от новина, свързана с неприятно събитие в живота на човек, когото познавате. Денят ще бъде благоприятен за разговори за покупка на нов дом или промени в настоящата домашна среда.

More Astro