Следва

We love: Джуди Денч, 85, covergirl за милиони

Илон Мъск и Граймс кръстиха бебето си X Æ A-12, ето на кого

Not a joke, you guys...

Celebrities преди 3 години

На 5-ти май се роди шестото дете на Илон Мъск - находчивият предприемач и приятелката му Клер Буше, по-позната като Граймс, се похвалиха мигновено в социалните мрежи, като дори споделиха името на бебчето. X Æ A-12 се казва, както вече сигурно сте подучули, но какво стои зад това име - тепърва предстои да прочетем и то по разказ на щастливата първи-път-мама:

В Twitter пост канадската изпълнителка обясни значението зад всяка една от буквите в името: "Х - като неизвестната променлива", написа Клер и илюстрира с емоджи. "Æ - моят елфски правопис за AI (любов и/или изкуствен интелект). A-12 - предшественик на SR-17 (любимият ни самолет). Без оръжия, без укрепления, просто скорост. Страхотен в битки, но без насилие. (A = Archangel, любимата ми песен)." Накрая добавя думите "метален плъх".

Мъск я поправи в коментар малко след публикуването на поста, уточнявайки, че летателният апарат, който Граймс се опитва да посочи е SR-71, не SR-17.


Love to quote: 16 зареждащи цитата за по-богата седмица от Илон Мъск


Все още не е ясно точно как произнасяме X Æ A-12, както и дали все пак не са избрали и второ име за първородното си дете.

Алтернативна интерпретация на името твърди, че X Æ A-12 е шифър, който разчитаме по следния начин: Æ свързваме с песента 4 ÆM на самата Граймс - превежда се като "За Илон Мъск"; самолетът A-12 е кръстен "Архангел"; "метален плъх" - просто защото в Китайския зодиак 2020 е годината на металния плъх.

Има и трета версия за будещото разгорещени дискусии име - от The Guardian предполагат, че името на детето е Xai Archangel Musk (Ксай Архангел Мъск) - по сходни причини.

Същевременно е възможно наистина да са го кръстили X Æ A-12 - simple as that. 2020 е все пак - всичко е възможно!

Анкета

Как мислите, че Илон и Граймс са кръстили бебето си?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.