5 достатъчно основателни причини да гледате The Last Dance

5 достатъчно основателни причини да гледате The Last Dance

Документалният минисериал в 10 части за баскетболната легенда и Чикаго Булс е достъпен в онлайн стрийминг платформата на Netflix

Във време, в което всеки тип спортно съдържание бива приветствано от широката публика, един от най-очакваните спортни документални филми - The Last Dance - "нахълта" в Netflix. Документалният минисериал на ESPN за Майкъл Джордан бе представен на 19 април и мигновено си спечели вниманието не само на баскетболните фенове.

С паузата в NBA и спортния свят като цяло, причинена от пандемията COVID-19, The Last Dance предлага на феновете и любителите на спорта широкоспектърен поглед върху кариерата на легендарния баскетболист.

Причините да инвестираме времето си в тази поредица са много, но ако все още не сте напълно убедени в "задължителността" й, ще се опитаме да ви убедим с петте основни:

1. Е, имате ли нещо по-добро за правене?
Една от основните причини да гледате The Last Dance е доста проста. Всъщност, не пренебрегвайте всичко това - разполагате ли с по-добра "оферта" за неделя вечер? И ние така си помислихме. Повечето от нас са залостени по домовете си и гледаме телевизия, стриймваме сериали или играем видео игри така или иначе.

2. Интервютата на гостите
Що се отнася до причина #2, трябва да се настроите на вълна интервюта. Доколкото знаем, на базата на трейлъри и тийзъри, замесени са Джъстин Тимбърлейк, Патрик Юинг, Рой Уилямс, Кармен Електра и дори Барак Обама. Ако превъртите малко по-напред, ще попаднете на още познати лица от бившите звезди като Айзая Томъс, Чарлз Баркли, Денис Родман, Скоти Пипън и други.

3. Конкретно какво ще кажат бившите играчи и треньори?
Ексклузивното съдържание, неразказаните истории и отговорите на въпроси, които светът така и не узна, са достатъчна причина да посветим времето си на сериала, макар и да не сме сред най-отявлените фенове на баскетбола.

4. Какво ще каже Коби за Майкъл и влиянието, което има върху NBA и самия него?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.