Следва

Запознайте се: своенравната принцеса Шарлот Казираги на Монако, внучката на Грейс Кели

Седем задължителни спирки за интериорен шопинг

Дългото време, прекарано вкъщи, превръща всеки един от нас в скрит интериорен талант, чакащ своя звезден миг!

 

All About Life преди 3 години

Независимо дали по принцип сме ценители на по-добрия интериор или просто сме се превърнали в разпалени любители по стечение на обстоятелствата, не е от голямо значение - важното е да си прекарваме добре, осъществявайки смелите си дизайн решения.


11 чудни Инстаграм акаунта за интериорен дизайн


За да разнообразим шопинг навиците се с качествени и интересни идеи, различни от редовните и познати до болка дестинации, правим малък списък със седем фаворита, които да обходим обстойно в търсенето на мечтания дизайнерски диван или старинната конзолна маса.

Ето и кои са те:

Cox & Cox
Британският бранд предлага красиво изработени мебели и декоративни аксесоари с дизайнерски вид, движещи се като ценова рамка над масовите хай стрийт предложения и под бутиковите решения.

 

Made.com
Отново с английски корени, онлайн магазинът предлага наистина богата гама от всичко необходимо както за цялостно обзавеждане, така и само за освежаване по определена тема. За разлика от гореспоменатите Cox & Cox, тук цените са доста по-достъпни - за всекиго по нещо.

La Redoute
Олицетворение на типичния френски стил намираме именно в La Redoute, където освен дрехи и аксесоари е побрана и страхотна колекция дизайни за дома. Цените да достъпни, а гамата крие множество скрити съкровища.

 


8 предавания за интериорен дизайн, докато сме #stayathome


Vinterior
За почитателите на винтидж шопинга обръщаме внимание на Vinterior, където обемната селекция надвишава 100 000 дизайна и включва столове, кресла, маси, шкафове, текстил и какво ли още не, включително принтове и картини.

TAT London
Основан от интериорната стилистка Чарли Портър, TAT London е дом за безброй винтидж находки и единствени по рода си антики. Картините с маслени бои са особен акцент в колекцията, както и фините старинни вази и свещници.


Дизайн за вдъхновение: домовете на великите художници


Maisons du Monde
Френската компания представя елегантна селекция от издържани в различни стилове мебели и аксесоари, в това число индустриален, модерен, винтидж и класически вид, а колекцията градински мебели е просто забележителна.

Amara
Amara е концептуален бутик, предлагащ безупречно курирана колекция, включваща част от най-нашумелите имена в сферата на дизайна като Orla Kiely, Tom Dixon и Missoni, както и собствената си линия A by Amara. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.