Седем задължителни спирки за интериорен шопинг

Седем задължителни спирки за интериорен шопинг

Дългото време, прекарано вкъщи, превръща всеки един от нас в скрит интериорен талант, чакащ своя звезден миг!

 

Независимо дали по принцип сме ценители на по-добрия интериор или просто сме се превърнали в разпалени любители по стечение на обстоятелствата, не е от голямо значение - важното е да си прекарваме добре, осъществявайки смелите си дизайн решения.


11 чудни Инстаграм акаунта за интериорен дизайн


За да разнообразим шопинг навиците се с качествени и интересни идеи, различни от редовните и познати до болка дестинации, правим малък списък със седем фаворита, които да обходим обстойно в търсенето на мечтания дизайнерски диван или старинната конзолна маса.

Ето и кои са те:

Cox & Cox
Британският бранд предлага красиво изработени мебели и декоративни аксесоари с дизайнерски вид, движещи се като ценова рамка над масовите хай стрийт предложения и под бутиковите решения.

 

Made.com
Отново с английски корени, онлайн магазинът предлага наистина богата гама от всичко необходимо както за цялостно обзавеждане, така и само за освежаване по определена тема. За разлика от гореспоменатите Cox & Cox, тук цените са доста по-достъпни - за всекиго по нещо.

La Redoute
Олицетворение на типичния френски стил намираме именно в La Redoute, където освен дрехи и аксесоари е побрана и страхотна колекция дизайни за дома. Цените да достъпни, а гамата крие множество скрити съкровища.

 


8 предавания за интериорен дизайн, докато сме #stayathome


Vinterior

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.