Следва

Бъдещата белгийска кралица постъпи във военна академия

Дневен ХОРОСКОП - 21.05.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В четвъртък финансовите новини или събития ще ви изненадат. Денят е благоприятен за реализиране на практически професионални или бизнес идеи, от които ще очаквате някаква печалба или редовен доход. Избягвайте да се намесвате в работата или бизнеса на други хора, защото реакцията им ще бъде много остра и неприятна за вас. Денят носи неприятни новини, свързани с човек, роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец, с когото сте били заедно в училище или сте се срещнали по професионална линия. Конфликти, свързани с покупки, ремонти или други домакински проблеми, могат да възникнат в семейството днес. Ще има усложнения в любовта, когато един от партньорите има материален или финансов интерес във връзката. Не се опитвайте да задавате въпроси, чиито отговори знаете предварително. Денят ще ви благослови с нещо добро, но не всеки ще го почувства или ще го приеме като доброта.

Овен, Лъв, Стрелец: днес  се изисква специално внимание към събития или ангажименти, свързани с човек в семейството ви. Ще се наложи да изпълнявате задачи, за чието изпълнение ще ви трябва време, за да се подготвите. Предоставя ви се благоприятен момент, за да започнете нещо ново, което е от особена важност за вас.

Телец, Дева, Козирог: днес мнозина ще трябва да се погрижат за здравето на любим човек. Ще се радвате на новини, свързани с хора от различни градове и държави. Изненадата днес ще бъде свързана по някакъв начин с парите. Опитайте да се забавлявате и да правите неща, които ви харесват, а не които просто трябва.

Близнаци, Везни, Водолей: предстои значително повече работа в четвъртък. Денят е благоприятен за изпълнение на неотложни професионални ангажименти и задачи. Някои събития от деня ще ви провокират да мислите или коментирате с приятели (роднини) действията на хора, които познавате. В четвъртък отделете време, за да хармонизирате приятелските или семейните си отношения.

Рак, Скорпион, Риби: не допускайте конфликт на работното място или докато пътувате. Може да срещнете груб или циничен човек, който ще ви вкара в други проблеми. Завършете вече започнатите неща, тъй като днешните обстоятелства ще помогнат за успешното им завършване. 

More Astro