Следва

Фонд за борба с домашното насилие ще помага на най-уязвимите жени и деца по време на пандемията

Дейвид Бекъм оприличи Виктория на Рос от "Приятели"

sorry not sorry

Celebrities преди 3 години

Виткория Бекъм е много неща, но не и усмихната - вероятно само членовете на голямото и семейство и шепа от най-близките приятели (визираме Ева Лонгория и сър Елтън Джон) имат привилегията да я виждат усмихната от ухо до ухо. Опре ли до широката публика, както самата Вики каза в своите 73 въпроса с Vogue, усмивките са off-limit, защото има отговорност към модната индустрия... каквото и точно да означава това.

Ето защо сладко селфи, на което бившето Спайс момиче блести с 24-каратова усмивка, веднага привлече вниманието на целия Интернет. Най-малкото от момчетата на Бекъмови - Круз, публикува снимка с майка си, а баща му веднага отвърна с ироничен коментар, не по-малко интригуващ от явлението, което представлява съпругата му усмихната:

"Очевидно майка ми може и да се усмихва", пише 15-годишното момче под снимката.


"Това е лицемерие!": интернет ползвателите скочиха на Виктория Бекъм


Само няколко часа след публикуването, снимката събра дузина лайкове и коментари, най-популярният сред които остава този на Дейвид Бекъм, 45:

"Я, колко са бели зъбите на мама @victoriabeckham! Същински Рос от "Приятели". За протокола, бележката на футболиста събра близо 13 хиляди харесвания и повлече след себе си вълна от допълнителни 349 коментара.

За незапознатите със сериала, Дейвид прави препратка към шестия сезон на известния сериал, в който Рос Гелър избелва зъбите си до холивудска неузнаваемост покрай подготовката за романтична среща.


Ботокс в челото, пластика на бузите и прочее операциите на Дейвид и Виктория Бекъм


В интервю със списание Glamour отпреди време дизайнерката обясни, че сериозното й изражение се е превърнало в запазена марка:

"Вероятно се крия зад своя "щит", като не се усмихвам публично. От време на време си позволявам да се отпусна, но не пред всекиго."

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.