Ботокс в челото, пластика на бузите и прочее операциите на Дейвид и Виктория Бекъм

Ботокс в челото, пластика на бузите и прочее операциите на Дейвид и Виктория Бекъм

Уточняваме, че това е професионалното мнение на хирурзи...

С които заедно професионално разглеждаме под микроскоп как с годините се е изменила една от най-красивите двойки на нашето време. А ако трябва да сме още по-точни, то просто проследяваме как двойката отстранява отпечатъците на времето от лицата и телата си, едновременно оставайки си ТЯ - комбинацията от Дейвид и Виктория Бекъм.


2003 / 2019

МНЕНИЕТО НА ЕКСПЕРТА
Тимур Хайдаров, хирург от GMT Clinic:

"Виктория и Дейвид Бекъм се смятат за една от най-сексапилните и стилни двойки в света. Прекрасно се допълват един друг. Но ние знаем, че няма предел за съвършенството. Сравнявайки снимки от различни години, можем да забележим, че звездната двойка се е доближила до идеала с помощта на козметични процедури и хирургически намеси."


2016 / 2018

"Ако многото изменения при Виктория се забелязват и с невъоръжено око, още повече, че самата тя признава за наличието им, и че е ползвала услугите на хирург, то външността на Дейвид следва да се анализира по-детайлно. Макар че бившият футболист твърди, че никога не е лягал под ножа, не можем напълно да потвърдим това твърдение. Вероятно, той не е и искал радикални промени, но смятаме, че от инжекции за красота все пак не се лишил. Челото на 44-годишният Дейвид е неестествено гладко, а минималното количество мимически бръчки (на неговата възраст) удивлява. Все пак публичният живот изисква да изглеждаш млад винаги."

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.