Стилистката на сестрите Хадид за перфектен стайлинг в 5 стъпки

Стилистката на сестрите Хадид за перфектен стайлинг в 5 стъпки

#SoulSisters

Сестрите Хадид са едно от най-стилните присъствия на съвременната модна сцена дори когато не дефилират за Chanel, Brandon Maxwell или Off-White заедно с майка си Йоланда. Способността им да вдъхновяват и генерират изцяло нова вълна в уличния стил, освен на добри гени и вроден усет, до голяма степен се дължи и на невероятната им стилистка Мими Кътрел.

Мими е стилист, базиран в Ню Йорк, който работи със звездните сестри от самото им прохождане в модния свят. Освен Хадид дуото, Кътрел работи още с Лили-Роуз Деп, Приянка Чопра и Камила Коельо, от което съдим за подчертано индивидуалния подход, използван в практиката й. Невероятното й портфолио става още по-впечатляващо, щом разберем, че стилистката е на едва 28. С клиентски списък, състоящ се основно от It-момичета, и архив от забележителни визии под нейното "креативно ръководство", можем да отсъдим най-категорично, че Мими е един от най-успешните и търсени стилисти в последните 5-6 години.

От Who What Wear се допитват до експертните й съвети, благодарение на което и ние можем да черпим директно от източника. След като се запознаете подробно с Петте стъпки за перфектен гардероб на Мими Кътрел, предлагаме да разгледате също толкова детайлно и тазседмичния стил урок за допълнителна доза вдъхновение и още примери:

1. Перфектен чифт джинси
"Мисля, че всяка жена трябва да притежава чифт добър деним, в който се чувства удобно. Предлагам да се доверите на прав модел с по-отпусната кройка, защото стоят еднакво добре с ниски и високи обувки."

2. Добре скроен блейзер
"Обожавам добре скроени блейзери - един никога не е достатъчен. Също така е добър начин да украсите и направите по-софистициран всеки ежедневен аутфит."


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.