Следва

7-минутна тренировка на ръцете, точната рецепта от Синди Крауфорд

На съд: Хейли и хирургът, който разказва за пластичните й операции в TikTok

Хейли Бийбър ще заведе дело срещу хирург, който публикува видеа в TikTok, обясняващи "пластичните й операции"

Celebrities преди 3 години

В нашумялата платформа TikTok подслон намират какви ли не креативни (и не чак толкова) идеи, но въпреки че основната функция на приложението е да забавлява, много специалисти и дори цели компании използват времето на социална изолация, за да се свържат с по-младите си, вероятно и бъдещи клиенти чрез именно тази социална мрежа, предоставяйки различна информация за себе си, предмета на дейността си в опит да привлекат поколението Z. Типичен пример е Prada.

Както и в останалите социални платформи, в TikTok също има сформиран "хейтърски лагер", чиято основна идея е да "разобличава" прегрешнията на известните. Нащрек винаги е и д-р Барет, пластичен хирург, базиран в Бевърли Хилс, а най-прясната му мишена е Хейли Бийбър. Специалистът твърди, че извършените промени по лицето на модела не са видими, само и единствено благодарение на професионалната работа на хирурга, който ги е осъществил. Знаете, вече цяла седмица светът живо се вълнува от казуса с пластичните операции на госпожа Бийбър - изглежда, д-р Барет е решил да внесе известна светлина по въпроса.

Тук обаче не е познал, младото семейство Бийбър вече е наело солиден адвокатски екип, който се готви да заведе дело срещу търсещия слава хирург. Според тяхното становище, Барет няма право да използва "име, изображение и още повече изображение на някой известен", за да промотира бранда си. Адвокатите се заяждат и за използването на песен на Джъстин Бийбър за фон във видеото, без да разполага с необходимите правомощия.


Споделената бюти рутина и Хейли и Джъстин Бийбър е дефиницията на modern romance


Видеото от поредицата "Тайните на пластичната хирургия" е свалено от платформата, но ето какъв е замисълът - докторът проследява бюти еволюцията на Хейли, разглеждайки снимки от периода 2011-2016:

"Обърнете особено внимание на носа. Пубертетът - и каквото и да било друго - не може да промени контура на лицето й толкова радикално", категоричен е хирургът. Барет предполага още, че половинката на Джъстин се е подложила на гениопластика (оперативна промяна на формата на брадичката), уголемила е устните и повдигнала скулите.

Адвокатският екип на Бийбър е изискал публикуване на опровержение до 24 часа - в противен случай на д-р Барет ще бъде повдигнато обвинение в съда.


Джъстин Бийбър и Хейли - любовта като море, в снимки


В своя защита хирургът обяснява, че видеото е публикувано с тренировъчна цел и е ориентирано към прохождащите му колеги от бранша.

Припомняме, че Хейли Бийбър вече отрече да е правила каквито и да било пластични операции по лицето и тялото си:

"Престанете да използвате снимки от визии, по които са работили професионални гримьори! Не изглеждам като на снимката отдясно. Никога не съм пипала нищо по лицето си. И още нещо - ако ще сравнявате мои снимки от 13- и 23-годишна възраст, поне изберете такива, които не са минавали никаква обработка", припомняме, коментира Хейли.


Пластичните операции, без които Шер нямаше да изглежда по същия начин


Интересно ни е да разберем какво мислите вие по темата: има ли оперативна намеса във визия на Хейли, или не? Отговорите - в анкетата долу>>>

Анкета

Възползвала ли се е Хейли Бийбър от услугите на пластичен хирург?

More Celebrities