Хейли Бийбър и хейтъри

Хейли Бийбър и хейтъри "се обиждат" на пластични операции

Haters gonna say it's Photoshopped.

Миналата седмица в Инстаграм се появи пореден пост, който сравнява визията на "предишната" и "сегашната" Хейли Бийбър: една от снимките е на Хейли като тийнейджър, а другата е датирана отпреди няколко месеца. С това сравнение авторите на поста целят да илюстрират как се е изменило лицето на Хейли - тогава Болдуин, сега Бийбър - посредством пластични операции.

След поредица подобни публикации обаче, изглежда търпението на модела се изчерпа и този път отговори доста остро на поднесената критика:

"Престанете да използвате снимки от визии, по които са работили професионални гримьори! Не изглеждам като на снимката отдясно. Никога не съм пипала нищо по лицето си. И още нещо - ако ще сравнявате мои снимки от 13- и 23-годишна възраст, поне изберете такива, които не са минавали никаква обработка", коментира Хейли.


Споделената бюти рутина и Хейли и Джъстин Бийбър е дефиницията на modern romance


Фенове на младата госпожа Бийбър, естествено, се застъпиха за нея, като посочиха, че само хора, които й завиждат, са способни да правят толкова смели предположения, при това - неверни.

"Тя притежава естествена красота, която няма нужда да бъде правена още по-перфектна. Хейли е красива - и не само външно!"

В днешно време подобни спекулации се въртят около доста от най-известните моделски имена - Кендал Дженър и всички слухове около предполагаемата й ринопластика, сестрите Хадид, особено Бела, за които едва ли не се твърди, че нямат нищо "свое" останало по лицата си, и прочее. В интерес на истината, от всички изброени Хейли изглежда като "най-ненаправена" - съдим най-вече по изразителните черти на лицето й, които не личи да са изменяни. Колкото до спекулациите, такива винаги ще има - убедихме се от цифрата, която са дали други недоброжелатели, като предполагаем брой операции, на които в годините се е подлагала Шер - и колко са корекциите й всъщност.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.