Следва

Start Shopping NOW: 50 #onsale находки до 500 лева

Крадем визии: Кралица Летисия в Herrera, Mango и Mint&Rose

Този божествен бял костюм...

Shopping преди 3 години

Кралят и Кралицата на Испания демонстрираха подкрепата си към група елитни спортисти в първия ден след възобновяването на дейността в Centro de Alto Rendimiento del Consejo Superior de Deportes (Център за напреднала спортна подготовка) в Мадрид. Домакин на съпрузите бе Министърът на спорта на Испания, с когото двойката разговаря на открита среща за трудностите, пред които е изправен спорта в страната, вследствие от пандемията и проточилата се социална изолация.

Летисия, както винаги, заложи на обрана визия, напълно подходяща за повода - много дискретен и ненатрапчив аутфит в неутралната гама. За протокола, макар да не притежава крещящо лого, костюмът е Carolina Herrera и е същият, който Летисия облече преди две години на друго официално събитие.


Май 2018


Carolina Herrera


Fashion Starter: Кралица Летисия, емблемата на модерния кралски стил


Класическият бял сет Кралицата съчета с камизолка на точки от Mango и чифт еспадрили на невисока платформа от Mint&Rose.

В галерията горе>>> "крадем" кралската визия дословно, с лека корекция по отношение на костюма, който вече трудно би могъл да бъде открит.

More Shopping