Следва

7 ужасно скъпи чанти, които купуваме сега и носим завинаги

Какво ново: Pink Panther розово, нов цвят от Pantone

Pink Panther Pink is a thing now!

All fashion преди 3 години

И категорично е най-авантюристичният розов нюанс досега. 56 години след появата на Пинко Розовата пантера на малкия екран, любимият екранен герой получава свой собствен нюанс от Института по цветовете Pantone. Наречен от специалистите Pink Pink Panther, цветът се отличава със сините и жълтите си подтонове.

Редно е да споменем, че екипът на Pantone съвсем леко изменя оригиналния цвят на героя, което означава, че започва нова ера за Pink Panther. Авторите на цвета го описват като силно влияещ на подсъзнателно ниво, но същевременно като много ярък цвят, който перфектно кореспондира на котешката натура, но и на авантюризма на самия Пинко.


Как Tiffany & Co. наложи монопол върху синьото си


От представители на Института разбираме че, развитието на цветовата палитра на героя е плод на усърдна работа: "Вероятно си мислите, че някой просто си е казал - това е Пинко, нека просто вземем това розово и го направим такъв." Вицепрезидентът на компанията обаче не е съгласен - Лори Пресман убеждава, че изборът на нов цвят е необходимо не просто да отдава почит към миналото на героя, но и да притежава достатъчно качества, че да привлече нови публики, тоест, под внимание трябва да се вземат психологическите тънкости на възприятието.


Start Shopping NOW: цветът на годината и как го носим


Припомняме, че от Института обявиха за цвят 2020 не друг, а Кралското синьо - повече четем ТУК.

More All fashion