Следва

Принц Хари и Меган Маркъл с пръв добре платен договор

РЕСТАРТИРАЙ! с Restart Life Fest на 3 и 4 юли

Живот на пауза и разнообразие, дефинирано от стрийминг платформи и онлайн срещи.

All About Life преди 3 години

Това беше ежедневието и уикендите ни последните три месеца. Малко по малко всички се завръщаме към живота "преди", срещаме се с приятели и близки, виждаме колегите си, дори и на безопасно разстояние, пълним ресторанти и паркове, рестартирайки живота и лятното си настроение с пълна сила, осъзнавайки колко много ни липсваше.

Астрономическото лято вече настъпи, но гръмкото и мелодично начало на сезона сякаш още не е поставено. Затова едни много свежи хора ни канят да прекараме първия уикенд на юли в компанията на любими изпълнители, вкусна храна и забавления за малки и големи на завръщането на street-food фестивала Mood for Food Festival, този път в столицата и с нов образ – Restart Life Fest!

Купонът ще започне на 03 юли (петък), когато музикалното посрещане ще е от DJ Funkster, а културният елемент ще бъде "Пощенска кутия за приказки" и премиерното представяне на книгата "Петък точно в пет" на Китодар Тодоров. Вечерта ще завърши подобаващо с live концерт на Жлъч, Григовор и Гена a.k.a So Called Crew.

Съботният рестарт ще е с емблематичното и традиционно след всеки запой шкембе от Grindhouse. За най-смелите и най-верни фенове на Mood for Food през последните две лета и тази година организаторите са подготвили надяждане с люто съвместно с царете на чилито в България - Chilli Hills. За състезателните натури, обичащи всичко, което върви с бира, има предвиден и Джага турнир със специална награда от Cohones Brewery.

За съботното музикално настроение ще се погрижат DJ Skill и DJ дуото Booty Beatz, а официалното закриване на епичния юлски уикенд ще направят P.I.F. и Остава.

И двата дни някои от най-добрите street-food ресторанти ще се погрижат за вкусната страна на нещата, a крафт бирите и майсторските коктейли ще се леят като мед за душата.

Фестивалът ще се проведе според всички мерки за сигурност и на място ще бъдат допускани хора до запълване на максималната бройка за локацията, препоръчана от Министерството на здравеопазването. Билети за фестивала ще се продават на място като стойността на еднодневния билет ще бъде 15 лв., а на билет за посещение на целия фестивал – 20 лв. За децата до 7-годишна възраст входът е свободен, а организаторите са подготвили интерактивен и забавен детски кът.

Готови ли сте за Restart? Повече подробности и ъпдейти за фестивала ще откриете ТУК.

More from View Sofia

Според нас пак се обичат! Ирина Шейк и Брадли Купър, усмивки до уши

Celebrities преди 2 години

Ирина Шейк и Брадли Купър поддържат близки отношения след раздялата си, но темата ни е, че тези отношения стават все по-близки с времето. Припомняме, че само преди две седмици ги видяхме доста интимни, а днес историята се надгражда.  

Камила Кабейо и Шон Мендес: целувката на Coachella каза много

Celebrities преди 1 година

От приятелството до първата целувка през 2019, когато се превръщат в една от най-обсъжданите двойки, последвалата раздяла и така дълго обсъжданата страстна целувка на Коачела отпреди дни... припомняме историята им и чакаме с нетърпение да видим как ще продължи тази нежна звездна любов 

More All About Life