Следва

Най-големият в света флагмански магазин на Huawei отвори врати в Шанхай

Принц Хари и Меган Маркъл с пръв добре платен договор

Ето какво предстои за бившите херцози на Съсекс...

Celebrities преди 3 години

Бившите херцог и херцогиня на Съсекс направиха първа стъпка в широко анонсирания си преди епидемията нов живот, в който ще живеят и ще се издържат самостоятелно, извън кралското семейство на Великобритания. Повод за заслужената радост е добре подплатеният финансово контракт, който семейството сключи с безираната в Ню Йорк агенция "Хари Уокър", специализирана в осигуряването за различни платформи и събития високоплатени и много популярни хора, с акцент върху политическите лидери. За ориентир, в момента агенцията представя и Барак и Мишел Обама, и Бил и Хилари Клинтън. Цифрите за отделно участие са шестцифрени, поне, често след облагането с данъци. 

Според изданието кралската двойка ще участва в модерирани дискусии, съществено свързани с конкретната за даден форум тема речи и събития на световната общност, като всичко това се осъществява по строг график и е чудесно обезпечено парично - отличен ход за постигането на желаната независимост. 

Според хора от обкръжението на бившите херцози на Съсекс, ангажиментът се струва подходящ на Хари и Меган и те с удоволствие са сложили подписите си под договора. Акцент в участията на двойката ще са ангажименти, свързани със социалните проблеми, като расова справедливост, равенство между половете и опазването на околната среда, вкл. проблемите, свързани с глобалното затопляне. Те ще говорят и за психичното здраве, тема, много близка до Хари.

В контекста на новината за този пръв платен ангажимент се твърди още, че Хари и Меган ще използват опцията, за да рекламират и популяризират новата си организация с нестопанска цел, Archewell, която, макар и все още нерегистрирана /предвид нередности в документацията/, се очаква да събере в себе си разнопосочните активности на двойката, като осигури, разбира се, и най-сериозния финансов ресурс. 

Откакто прекратиха официално кралските си ангажименти, припомняме, Хари, Меган и едногодишния им син Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор живеят в новия си дом в Лос Анджелис.

В Щатите, Меган пусна сърдечно видео след смъртта на Джордж Флойд, като изпрати пълната си реч до медиите, които радушно приеха изявлението и го публикуваха. В него Меган говори откровено за протестите, за собствения си опит като свидетел на безредиците от Лос Анджелис през 1992 г. и високите си очаквания за това повече хора да се присъединят към борбата за прекратяване на расовата несправедливост и полицейската бруталност.

"Не бях сигурна какво трябва да кажа", започва видео-изявлението й. "Исках да кажа правилното нещо. Притеснявах се, че няма да успея и че всичко ще изглежда безпредметно, но разбрах - единствената грешка би била да не кажа нищо. Защото животът на Джордж Флойд има значение, и на Бриона Тейлър също, и на Филандо Кастилия... и на толкова много други хора, чиито имена знаем или не знаем... "

More Celebrities