Следва

Делови партньори: защо опитите на Даяна да съхрани връзката си с Чарлз се оказват неуспешни

Дневен ХОРОСКОП - 29.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В понеделник ще бъдете много активни, но ще се притеснявате и за най-малките неща, които се случват бавно, закъсняват или не зависят от вас като развитие. Днес е много важно да не губите енергия и ресурс за неща, които няма да имат значение в живота ви утре. При спорове или конфронтации сте склонни да губите повече енергия, отколкото е нужно. Не се намесвайте в живота на младите хора, които искат да поемат рискове в ново начинание. Това е техният начин да трупат опит. Понеделник ще бъде благоприятен ден за изчистване на закъснелите домашни задачи, плащането на сметки и други. Възможно е да обмисляте промяна в дома си, която да приложите утре, в сряда или най-късно до края на седмицата.

Овен, Лъв, Стрелец: не се натоварвайте с прекалени очаквания за специални събития. Мнозина ще бъдат изненадани от новини, които получават чрез роднина или приятел. Днес ще се наложи да отложите или промените плановете си за среща или разговор. Проблемите днес ще се дължат на вашите собствени грешки.

Телец, Дева, Козирог: днешният ден изисква да завършите задачи, за които досега не сте имали достатъчно време. Конфликтът с човек, когото познавате, може да търпи неприятно развитие. Бъдете внимателни и контролирайте емоциите си. Денят ще бъде запомнен с полезни срещи и контакти за вас.

Близнаци, Везни, Водолей: в понеделник ще бъдете задължени да поемете по-сериозен ангажимент за изпълнението на специфичните си задачи. Приятелите и роднините ви ще искат да поговорят с вас, но поради натоварения си график едва ли ще можете да им обърнете достатъчно внимание. Днес сте склонни да коментирате събитията в живота на хора, които познавате. Предстоят интересни преживявания с хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Рак, Скорпион, Риби: в понеделник ще се радвате на новини или събития, свързани с пари или документ. Понеделник ще бъде благоприятен ден за вашата работа или бизнес, въпреки че все още ще бъдете повлияни от настроението си през уикенда. Избягвайте изясняването на любовни или приятелски отношения днес. Най-вероятно имате погрешно, твърде емоционално мнение за конкретната ситуация.

More Astro