Следва

Стил урок на седмицата: шалът като топ

Аквамарин бижуто на IQOS

DEAL OF THE DAY

Shopping преди 3 години

Малкото съвършенство на IQOS - IQOS 3 Duo Lucid Teal в лимитирана серия аквамарин е придобивката, с която на всяка цена трябва да се сдобием това лято. Нежният синьо-зелен цвят с елегантен металик финиш превръща устройството в красив аксесоар, който с удоволствие носим в дамските си чанти. Освен съвършенството по отношение на външен вид, трябва да отбележим и забележителния технологичен напредък - лимитираната колекция на последната версия на устройството за нагряване на тютюн IQOS 3 Duo позволява две последователни употреби без презареждане. Възможността за две зареждания едно след друго, заедно с по-бързото зареждане спрямо предишните версии на устройството спомага за пълното преминаване на пълнолетните пушачи към бездимната алтернатива, без да нарушават по какъвто и да е начин своята рутина.

Иновативната технология е така разработена, че да нагрява тютюна до 350 градуса без да го гори, като по този начин не се образува дим, а пара, без катрани и с 95% по-малко вредни вещества в сравнение с цигарения дим. В синхрон дори с най-динамичния начин на живот, IQOS 3 Duo Lucid Teal задоволява високите ни очаквания, бидейки винаги готов за употреба.

Лимитираната серия IQOS 3 Duo Lucid Teal откриваме за точно 190 лв. онлайн ТУК, както и във всеки един от магазините на IQOS в страната>>>


Устройствата за нагряване на тютюн на IQOS са предназначени само за пълнолетни пушачи, които не могат да се откажат от вредния навик и искат да преминат към по-добра бездимна алтернатива.

More Shopping