Следва

Съвети и арт вдъхновение от участниците във фотографския конкурс Huawei Next Image Awards

Дневен ХОРОСКОП - 10.07.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Днес ще имате по-приятен ден по отношение на емоции и преживявания, но вероятността от различни изпитания все пак остава. Това е тенденция, която ще продължи през почти целия месец, а основната й цел е да постави личния или професионалния ви живот на нова, по-стабилна основа. Днес обаче ще можете да преминете през различни трудности по-разумно или по-лесно да намерите изход от трудни ситуации. Ако трябва да се върнете към минали спомени, нека целта ви е да се възползвате от житейския опит. Не се връщайте към натоварване с негативни спомени, изчиствайте миналите отношения и не търсете отмъщение. Това не е мисията на този ден в живота ви. Днес трябва да се освободите от бремето си отвътре и отвън и да позволите на душата си да се наслаждава на присъствието й на Земята. Повод за приятни емоции или по-сериозни ангажименти може да възникне около дете или млади хора.

Овен, Лъв, Стрелец: днес бъдете изпълнителни и концентрирани в изпълнение на професионалните си задължения. В петък вероятно ще бързате да приключите ангажиментите си преди уикенда. Бъдете много внимателни, за да не причините грешки или по-сериозни проблеми заради прибързаността си. За тези, които ще пътуват - очаква ви кратко напрежение, свързано с разнообразни преживявания. Денят е благоприятен за решаване на ежедневни проблеми. Има вероятност да получите и неголям доход в личния бюджет или добри новини, свързани с парите.

Телец, Дева, Козирог: обърнете повече внимание на проблемите в семейството си. Здравословните проблеми на ваш близък ще изискват специално внимание, тъй като вероятно има нужда от консултация с лекар. През този ден ще бъдете натоварени с много задачи и ангажименти, но ще успеете да постигнете успехи. Проблемите в работата само ще ви направят по-амбициозни за бъдещи промени. Бъдете внимателни във финансовите си дела и особено когато работите с документи. Не пренебрегвайте информацията, която ще получите от жена.

Близнаци, Везни, Водолей: финансовите ви планове и ангажименти в петък ще търпят добро развитие. Ще имате своите причини за радост или удовлетворение; ще получите добри новини от хора, които живеят в друг град или държава. Изненадите днес ще бъдат интересни и предсказват бъдещи събития в живота ви. Отделете време за разговор или среща с приятели.

Рак, Скорпион, Риби: петък ще бъде специален ден за вас, ако сте готови да приемете новите предизвикателства в живота. Денят е благоприятен за организиране, подготовка или изпълнение на важни задачи за дома. Петък е подходящ за пътуване на къси разстояния, за семейни събирания с брат, сестра, братовчеди и др. Не утежнявайте неприятностите днес, но не ги омаловажавайте.

More Astro