Следва

Удивителният живот на Жаклин Кенеди Онасис в 92 кадъра

Софи Търнър и Джо Джонас станаха родители!

Baby News!

Celebrities преди 3 години

24-годишната звезда от "Игра на тронове" Софи Търнър и 30-годишният музикант Джо Джонас посрещнаха на бял свят прекрасно момиченце на име Уил (will - воля). Според източници на TMZ, точната дата на раждане е 22 юли, но звездните родители успяват на опазят новината в тайна до снощи.

Докато очакваме следващото по ред звездно бебе - на Джиджи Хадид и Зейн Малик - припомняме, че щастливата новина за бременността на Софи узнахме още през февруари, но отново от анонимен източник на TMZ - Джо и Софи предпочетоха да запазят преживяването за себе си и най-близките. В никакъв случай не може да се каже обаче, че двойката се опита и за миг да скрие факта, просто никой от двама им така и не направи публичен коментар.

Още пазим спомена от красивата сватбена церемония на младото семейство във Франция миналия март - в случай, че вие сте позабравили, припомняме ТУК.

More Celebrities

Gone for good: защо Шанън Дохърти се разведе със съпруга си ден преди смъртта

Celebrities преди 1 ден

Шанън Дохърти, която си отиде преди дни на 53 годишна възраст, се е развела със съпруга си Кърт Исваринко точно ден преди кончината си. Актрисата подписва бракоразводният документ на 12 юли, а бившият й съпруг Кърт Исваринко слага подписа си на 13 юли - денят, в който звездата от Бевърли Хилс 90210 напусна този свят.