Следва

Дневен ХОРОСКОП - 29.07.2020

Удивителният живот на Жаклин Кенеди Онасис в 92 кадъра

В чест на 92-рата годишнина от рождението й, "празнуваме" Джаки О. с 92 великолепни кадъра

Celebrities преди 2 години

Когато Жаклин Бувие се омъжва за Джон Ф. Кенеди през 1953 г., крехкото, но амбициозно и целеустремено момиче се превръща в част от двойка, която е едновременно обект на идолизиране и завист от страна на обществото. С мекия си тон и съвършен стил, първоначално Джаки си печели слава като неотменен спътник на младия Кенеди - двамата внасят необходимата свежест и енергия в Белия дом, но истината е, че не други, а разчувстващите фотографии на Джаки и децата й, отдаващи почит към паметта на Джон, след мистериозното му убийство, са тези, които увековечават фамилията Кенеди в американската и световната история.


Истории от живота: сестрите Бувие или голямата омраза


Отвъд живота й като "Кенеди", Жаклин преоткрива личността си в брака с Аристотел Онасис през 1968 г. и последвалата кариера като редактор, базиран в Ню Йорк. Легенди се носят и до днес за персоната й, стилът й остава като мерна единица не само за първа дама, но и за жена; думите ехтят в съзнанията на всяка дебютантка, а невероятните кадрите остават, за да ни припомнят за всичко това; за да продължават да разказват впечатляващата й житейска история.


Истории от живота: Тина, безмълвната съпруга на Онасис


На днешната дата, 92 години след раждането й, си припомняме за удивителния живот на една Първа дама - в галерията горе>>>

More Celebrities