Следва

Миналото: как се роди легендата HOLLYWOOD?

Адел: непосилната лекота на 50-те килограма плюс

Какво се случи с Адел тази година? 32-годишната певица, която "прави музика за ушите, а не за очите" свали почти 50 килограма и е неузнаваема?

Celebrities преди 3 години

“Имам проблеми с визията си, както и всяка друга жена“ - каза тя преди няколко години - “но не им позволявам да управляват живота ми. Виждам как това, жените да искат да са по-слаби или да имат по-големи цици, ги изцежда. На света има и по-големи проблеми от теглото ми.“ Други нейни думи, които са прерфектното извинение, ако ви се иска да пропуснете днешната тренировка са “никога не съм имала проблем с начина, по който излеждам. Предпочитам да отида на обяд с приятелите си, отколкото да отида на фитнес“. За консервативните критерии за женска красота, философията на Адел относно външния вид, приемането на себе си и теглото си, изглежда също толкова сложна, колкото да разбереш как така самата тя изведнъж отслабна с 50 килограма!

Фенове и журналисти допускат няколко възможни причини за трансформацията във външния вид на Адел – една от версиите е, че певицата се е вдъхновила да бъде още по-добра майка и пример за подражание за 7-годишния си син Анджело, друга евентуална причина е прекратяването на 8-годишния си брак със Саймън Конецки, и то с развод за (само!) 190 милиона долара.

През годините носителката на 15 награди Грами беше толкова критикувана и обиждана заради теглото си, колкото и признавана и възхвалявана заради музикалния си талант. Фенове, медии и известни личности константно хулят и излагат Адел на основа едрината й, например покойният Карл Лагерфелд, който публично я нарече “твърде дебеличка“. Може би напук тя манифестираше приемане на себе си и се опитваше да нормализира формата на неперфектното женско тяло; да представя себе си като продукт на таланта си - не като тялото, което е винаги в рокли с дълъг тесен ръкав, а като гласа, който смело и дръзко “навлиза в дълбокото“. Драстичната промяна във визията й открива пред света не само факта, че Адел е щастлива с настоящото си Аз, но и, противно на всичко, което знаем, че се е чувствала доста зле в предишната си форма. Виждахме как в “дебелите си години“ Адел твърдеше, че е горда от това, че изглежда като “повечето жени“, а не като модел от списание, но сега, когато по визия певицата се доближава до момичетата от списанията, нещата изглеждат другояче...

Новата истина започна да излиза наяве миналата година, когато в Инстаграм на 31-вия си рожден ден Адел загатна, че преминава през голям период и че следващата година от живота си ще посвети изцяло на себе си. Миналото лято стана ясно, че певицата е започнала да тренира, когато анонмен неин близък коментира по повод лайфстайла й, че тя се “фокусира върху това да се чувства добре и здрава, а не да изглежда красива“; а също, че на нея “никога не й е пукало за тренировки и не й е харесвало да спортува“. Няколко месеца по-късно Адел публикува в Инстаграм портретна снимка, на която освен сладкокифленската й физиономия и перфектната й cut-crease очна линия си личат и свалените килограми. Описанието на снимката е “Преди плачех, сега се потя“. И тук избухват въпросите “защо е плакала Адел?“, “нали тя беше щастлива дори дебела?!“, “къде и защо се поти Адел, щом винаги е мразила да тренира, и е предпочитала да си обядва с приятели...“

Излиза, че Адел обича да ни изненадва не кога да е, а на рождените си дни, защото и тази година на 5-ти май певицата публикува шокираща снимка в Инстаграм, на която се вижда умопомрачаващата промяна в тялото й. Прочетете разказа на треньора й Пийт Джерасимо от първо лице ТУК. Неин близък приятел споделя, че “драстичното отслабване наистина промени живота й, преди тя имаше много проблеми със самочувствието си и постоянно се страхуваше от това, хората да я съдят”, както и “започва да изпитва гордост от постигнатото“. Последно Адел е била нещастна или пък щастлива в “миналото” си тяло? Гордеела ли се е, че е като всяка обикновена жена, или се е засрамвала от коментари като този на прочутия дизайнер... Може би тя ще остане вярна на идеята си, че животът е много по-лесен, когато не си вкопчен в миналото си, ще се радва на настоящия си вид и няма да разберем истината за Адел “преди да отслабне“.

Визията на певицата е коренно различна, откакто настъпиха промените в живота й. Сега тя не се срамува да се показва с прилепнали къси рокли, едри бижута, подчертаващи формите на лицето й, секси грим, нежни сандали на ток и дори разкриващи доста плът плажни тоалети. Запазила е иконичния рус цвят на косата си, но вече я носи небрежно пусната или предизвикателно прибрана, откриваща шията и ключиците й. Промяната е пълна!

Каквото и да говорим, тя изглежда невероятно! Ето поне един човек, за когото 2020-та се развива положително... Ние не можем да сме категорични относно коя визия на Адел е по-добрата, включете се в анкетата долу>>> и споделете мнението си с нас:

Анкета

Коя визия на Адел ви допада повече?

More Celebrities