Следва

Какво ново: The Washington Post въвежда термина "Black"

Дневен ХОРОСКОП - 07.08.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Изправени сте пред продуктивен и силен ден, стига да не се ангажирате с твърде много промени, които могат да създадат нежелан стрес. Бъдете там, където сте нужни или където се радвате да бъдете. Денят ще бъде благоприятен ден за онези от вас, на които днес предстоят ангажименти, свързани с образование, изпити и т.н. Петък ще бъде благоприятен ден за лечение и решаване на здравословни проблеми. Благоприятният ефект може да се усети и от тези от вас, които участват в съдебни спорове.

Овен, Лъв, Стрелец: бързате да се притеснявате за нещо, което ще премине пo-бързо, отколкото очаквате. Петък обещава успех във всяко важно за вас начинание. Срещите днес няма да са със случайни хора. 

Телец, Дева, Козирог: днес се очаква известно напрежение в отношенията ви с роднини. Възможна е размяна на обвинения за проблеми, които все още можете да решите. Денят ще бъде благоприятен за пътуване; в работата си ще научите новини, които са важни за вашата кариера или планове. Денят носи събитие или новини, свързани с роднина, роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Близнаци, Везни, Водолей: в петък ще помислите как да действате по въпроси, свързани с наследството, общата собственост и други. Днес ще се насладите на новини или събитие, свързани с деца или млади хора. Денят ще бъде труден за тези, които ще пътуват. Взаимоотношенията ви с хора извън обичайния ви кръг на общуване ще бъдат неясни и донякъде проблематични. В петък може да разгледате по-подробно действията си, свързани с предстоящапромяна.

Рак, Скорпион, Риби: в петък погледнете назад към отминалите няколко дни и преценете дали сте се справили добре със задачите си. Възможно е поради известен мързел, страх или несигурност да сте забравили да покажете реалните си възможности и потенциал. В петък са вероятни срещи и разговори с хора от миналото ви -  съседи, съученици, приятели, бивши колеги и други. Предстои важен разговор, среща или друг ангажимент, свързан с мъж.

More Astro