Следва

Любовта, без която не можем: Брус Уилис със съпругите и петте дъщери

Годишен хороскоп 2023: Овен

ОВЕН 21.03 - 20.04 

Astro преди 1 година

Според астрологията за 2023 г. новата година ще бъде запомняща се и специална за повечето Овни. Идната година, която чакаме нетърпеливо, носи много промени, включително такива, които Овните никога не са смятали за възможни. На всички житейски нива хората от тази зодия могат да впишат грандиозни успехи. Най-активният период във всяко отношение за вас, първият знак на зодиака, ще е между януари и юни, който дарява с ловкост и бързина, карайки Овните да оставят всички други зодии с чувството, че изостават...

Надолу е подробният Годишен ХОРОСКОП, с който предварително пожелаваме на всички огнени, импулсивни, непоносимо привлекателни и страстни ОВНИ, Честита 2023-та!

Пари

2-ри дом, дома на парите и финансовия живот, също ще бъде силно активен през 2023 г. за вас. Ще постигнете почти всичко, което си наумите, ще имате парите и материалните притежания, които искате да имате. Стартиралите през миналата година проекти ще дадат чудесни резултати. Месец юли и периодът от 15 октомври до 15 ноември ще са най-успешните за вас. Трябва да се отбележи, че не можете да стоите със скръстени ръце, чакайки всичко да дойде при вас. През цялата 2023 година Овенът ще жъне това, което е посял до момента, тоест ще спечели заслуженото и дължимото, понякога дори малко повече, и освен това ще се стреми да получи нови източници на доходи. Прогнозата за вашия знак предвижда проспериращ период, ако сте бизнесмен и/или търговец. Имате подкрепата на звездите и ще направите добри печалби от своите бизнес дейности. Износителите и търговците на изкуство ще изживеят разцвет на своя бизнес, но всички от знака ще имате подкрепата на ключови контрагенти за развитие на бизнеса и отношенията с колегите ви ще бъдат приятелски, което ще помогне да реализирате повече печалби. 2023 година също е благоприятна за стартиране на нови бизнес проекти, както и за инвестиции, които ще донесат добри печалби. Особено от лятото на 2023 г. звездите ще ви подтикнат да яхнете финансовата вълна и да обърнете внимание на различни иновации, да се трансформирате в следствие на научените уроци. През втората част на годината Овните ще бъдат на ръба да се откажат, но влиятелна личност ще ви подкрепи да продължите.

Кариера

Кариерният ви хороскоп сочи, че март и април 2023 г. ще са доста горещи месеци. Търпението на Овена лесно се изчерпва и тогава, ако сте родени под този знак, изобщо няма да имате търпение за каквото и да е, в професионален план. Вие искате най-доброто и ще направите всичко възможно, за да го получите. Понякога твърде рязко, твърде бързо, с големи енергийни и физически разходи... Повечето Овни ще търсят стабилност и приемственост в проектите, по които работят, както и сътрудничество с едни и същи хора. Ще бъдете засегнати от социалните и икономически промени, които всички ние ще преживеем през 2023 г., и ще трябва да бъдете подготвени за това. Въпреки че не желаете промяна, тя може да дойде по силата на обстоятелствата и да ви тласне по различен път, за който в началото ще се почувствате неподготвени, но ще открете, че имате сили да се адаптирате към новата ситуация. От Овена няма да се иска да направи невъзможното през 2023 г. и следователно не трябва да се страхувате от промяна, независимо колко драстична е тя. От лятото, в следствие на решенията, които вземате в семейния си живот, може да има и професионални сътресения, в зависимост от целите, които преследвате.

Любов

Предстоящите няколко месеца ще вдъхновят много хора от зодия Овен да се примирят с вчерашните романтични разочарования и да разрешат настоящите проблеми в актуалните си взаимоотношения. Според любовния хороскоп за 2023 г., първата част от годината е време на голямо емоционално движение - обърнете специално внимание на нарастващото осъзнаване що се отнася до теми като нежност, романтичното мислене и експанзия. През 2023 г. отношенията ще изискват много отдаденост и надежда: време е да прегърнете старите рани и да поемете силни, дългосрочни ангажименти. По-младите или необвързаните представители на зодия Овен ще избират между два (или повече) любовни партньора между края на февруари и средата на април 2023 г. Ако е така, отделете време да зададете точните въпроси и проучете всички опции. Приятели и роднини може да ви отправят неочаквани похвали или критики през целия месец април. Останете фокусирани и ги помолете за подробни напътствия в случай, че не сте съгласни с поведението им. След средата на юни повечето представители на зодия Овен ще започнат поне седемгодишен цикъл на страстно обвързване и емоционални обети. 2023 е годината на Овните, които откажат да се примирят с компромисни отношения и които търсят истинската любов.

Здраве

Овенът ще има фина и постоянна астрална подкрепа през 2023 г., ако се налага да премине през лечебен процес (който може да е стартирал и миналата година), но лечението няма да се случва автоматично и ще изисква определени промени в някои от навиците, принципите и идеите, според които живеете. Ще е необходим по-добър баланс между почивката и усилената работа, повече внимание към собственото тяло и всички сигнали, което то ви дава. Трябва да го слушате, за да коригирате дисбалансите с течение на времето. Процесът на психологическа трансформация на личността, който вече е започнал при вас и ще отнеме много години, може да доведе до трудни моменти, с които да се справите емоционално, поради което е необходимо да се научите да се отпускате и да откъсвате ума си от тревогите, за да възвърнете силата си.

Кои месеци и дни са най-важни за вас през 2023 г.?

За щастие на Овните, има много щастливи дни през всички сезони на годината. През зимата запомнете 14 и 18 януари. След това на 3 и 16 март ще имате голям късмет. Тъй като съдбата често е благосклонна към вас, очаквайте още щастливи дни на 25 и 29 май. През лятото щастливите моменти ще са определено на 7 юни и 18 август, а накрая на годината - 10 октомври, 11 ноември и самият 25 декември.

Кои са щастливите цветове и числа за Овните през 2023 г.?

Щастливите цветове на зодия Овен са ярките, огнени нюанси като червено и оранжево, цветове, които излъчват интензивна топлина и енергия. Черното също е щастлив цвят за вас през идната година, тъй като ще ви свърже силно със земята и дълбоката земна енергия, от което определено имате нужда. Щастливите ви числа през 2023 г. са 15, 17, 29 и 32 - те носят късмет независимо от формата, в която идват към вас - номер на адрес, възраст на партньор, дати.

Обобщение: Щастлива ли ще е 2023 г. за Овена?

Според планетите новата година ще донесе големи трансформации на Овните, целящи да подобрят много аспекти от ежедневието си. Ще изскочат нови проекти, особено в кариерата, където желанието на Овена да се развива също ще се прояви силно. Упоритостта ще се отрази и в романтичните връзки, защото през 2023 г. хората от зодия Овен ще наблегнат повече на чувствата си...


Годишен ХОРОСКОП 2023: Телец


Годишен ХОРОСКОП 2023: Близнаци


Годишен ХОРОСКОП 2023: Рак


Годишен ХОРОСКОП 2023: Лъв


Годишен ХОРОСКОП 2023: Дева


Годишен ХОРОСКОП 2023: Везни


Годишен ХОРОСКОП 2023: Скорпион


Годишен ХОРОСКОП 2023: Стрелец


Годишен ХОРОСКОП 2023: Козирог


Годишен ХОРОСКОП 2023: Водолей


Годишен ХОРОСКОП 2023: Риби
 

More Astro