Следва

Празнично настроение, грижа и глезене с BENU

Годишен ХОРОСКОП 2023: Рак

РАК 21.06 - 21.07 

Astro преди 1 година

Годишният хороскоп за вас, Раци, обещава мирна година. Година, в която ще сте ангажирани с личностния си растеж и в която ще имате повече късмет от обикновено. Най-важното е винаги да сте съзнателни - да има причина и мотив зад всяко ваше действие, винаги да сте наясно с реакциите, действията и емоциите си. Ако сте зодия Рак, целете се към самоконтрол; размишлявайте много върху емоциите и усещанията си. Трите лунни затъмнения в рамките на годината ще помогнат за това да чувате по-добре интуицията си. Това е правилната година да изследвате теми, които ви палят.

Надолу е подробният Годишен ХОРОСКОП, с който предварително пожелаваме на всички емоционални, мили, нежни, специални РАЦИ, Честита 2023-та!

Пари 

Тъй като ще полагате повече усилия в работата си, през 2023 г. е вероятно да печелите повече пари. Това ще бъде добра година за Рака във финансово отношение, с възможност да спечелите значителна сума през първите няколко месеца на годината. В същото време ще попаднете в период, характеризиращ се с по-голяма финансова отговорност към семейството и дома, дори към по-далечни роднини и познати. Що се отнася до парите, трябва да сте твърди, решителни, малко по-амбицирани и готови да поемете лидерска роля. Вашият 2-ри дом, дома на финансите, не е в добра позиция до юли 2023 г. От лятото обаче ще превърнете парите в основен приоритет и ще трябва да насочите много енергия и внимание в тази посока. Това е време, в което да подредите всичко в главата си, да реорганизирате и преструктурирате финансовия си живот, инвестициите, стратегиите, плановете и печалбите - да се стабилизирате финансово и да приложите принципите на реда и пропорцията към парите. Планетите ще задоволят всичките ви финансови нужди, но вероятно не за несериозни или основани на егото желания. Ще трябва да направите някои трудни избори през следващата година. Задавайте си постоянно въпроса: Какви са моите реални нужди? Вашето финансово планиране 2023 г. трябва да е насочено към дългосрочна перспектива. Каква ще е стойността на тази инвестиция след пет години? След десет? Този вид мислене е полезно през 2023 г. Сега е моментът да градите богатство, стъпка по стъпка, по систематичен начин, респективно сега не е моментът да мислите за бързи или лесни пари. Космосът иска да разберете какво са парите, колко са ценни времето, усилията и интелектът. Това не са неща, които трябва да се приемат леко. Богатството е процес и се случва постепенно.

Кариера

За жената Рак 2023-та идва като възраждане, пробуждане и преразглеждане на целите, които си е поставила. Жените Рак ще имат нужда от хора около себе си през 2023, те са социални и комуникативни същества, така че обкръжението, от което са част, е тяхната сила да превърнат всяка мечта в реалност. Задължението и отговорността са подчертани теми през новата година. Изглежда, че хората ще ви обкръжават от всички посоки, борейки се за вашето време и внимание. Помнете, че не винаги трябва да сте прави. Стремежът да правите това, което чувствате в сърцето си, е правилното нещо. Вие сте модел за подражание за много хора - никога не го забравяйте. Според годишния хороскоп 2023 г. може да се определи като година на радикална трансформация за Рака, особено по отношение на кариерата и професионалния статус, но също и по отношение на взаимоотношенията на всички нива. Между януари, юни и септември, та чак до декември 2023 г. Ракът ще покаже желанието си да надхвърли границите психически (с живо въображение, големи мечти, промяна на философските или духовни вярвания, еволюция и еманципация) или материални (пътувания в чужбина или сътрудничества с чужди държави). През летните месеци Юпитер ще активира 10-ия ви дом, дома на кариерата, престижа и професионалното утвърждаване. Това е най-мотивиращото и предизвикателно време, подтикващо Рака да направи драматични промени.

Любов

Въпреки че като цяло 2023 ще бъде добра година, в любовта ще възникнат някои усложнения. През първите три месеца на годината вашите близки ще искат да знаят повече за това какво чувствате към тях. Родените в началото на юли Раци ще преживеят драматични събития в любовта - човек от миналото ви може да се завърне или да ви "изненада" някак...  Отношенията вероятно ще изискват жертви от ваша страна и ще е необходимо да намерите среден път, за да запазите мира във връзките си. За това усилие е необходимо топло и съпричастно сърце. Бъдете внимателни в началото на годината - на 1, 10, 19 и 28 януари може да се почувствате малко тъжни за края на нещо, което е било в живота ви дълго време. Направете това, което трябва, защото това изчистване на енергиите е от съществено значение за постигането на душевен мир. Избягвайте намесата в чужди отношения и ревността, тъй като те ще ви причинят само скръб. Нека миналото си е минало. Стремете се да разберете по-добре нуждите на хората наоколо, но не пренебрегвайте себе си в процеса. Бъдете добри към другите и постоянно пазете общото благо на всички в сърцето си. Много от вас вече са се оженили през последната година. Тези положителни любовни и социални тенденции са все още в сила до юли 2023 г. Раците, които все още са необвързани или самотни, имат прекрасни възможности. Това важи особено за родените по-късно в знака, между 12 и 23 юли.

Здраве

Що се отнася до здравето, за Рака през 2023 г. има добър и лош елемент, така че или ще успеете да поддържате баланс, или ще оставите нещата да излязат извън контрол поради тревожна информация, която след време ще бъде опровергана, но която вече е нанесла лоши последици върху психиката ви - стресът е най-опасното за вас. Преживяхте доста напрегна година (2022-ра) по отношение на ключови области в живота си, но новата ще донесе напредъка, за който копнеете, затова, молим, бъдете по-спокойни. Може би не сте предполагали, че ще трябва да платите толкова висока цена за този напредък, но ако погледнете на ситуацията и приемете, че е полезна, само ще спечелите, включително и в грижата за здравето си. Най-чувствителната част от първата половина на 2023 г. за Рака е менталното здраве. През втората половина умът ви светва, но стомашно-чревният сектор с всичките му функции става уязвим. Съществува и опасност от напълняване на фона на здравословни тревоги. Повтаряме - спокойствието е лекарство.

Кои са щастливите цветове, числа и дати за Раците през 2023 г.?

Раците са чувствителни и имат специална интуиция, всички знаем. Щастливите дни през годината за вас са 3, 8 и 9 март, 15 и 22 април, 6 и 25 юни, 14 и 15 юли, 18 септември, 19 ноември и 23 декември 2023 г. Най-добрият ви ден в годината обаче е 30 август.

Синьо и черно са вашите щастливи цветове през 2023 г.. Освен това среброто е благоприятен цвят и метал. Като воден знак, всички цветове от морската гама осигуряват на Раците повече енергия и баланс и са цветовете, които защитават вашето здраве.

През 2023 г. щастливите числа за Рака са 3, 15, 34 и 65. Освен това за Раците всяко число, което съдържа или може да се дели на 2, е щастливо число в любовта, затова се препоръчва за организиране на романтични срещи, годежи, сватби, партита и други събития от любовния живот.


Годишен хороскоп 2023: Овен


Годишен хороскоп 2023: Телец


Годишен хороскоп 2023: Близнаци

 

More Astro