Следва

Подаръците, които си струват - неповторимият календар на DABOV Specialty Coffee

Годишен ХОРОСКОП 2023: Козирог

КОЗИРОГ 22.12 - 19.01

Astro преди 1 година

Годишният хороскоп за Козирозите за 2023 казва, че това ще бъде година на трансформация за вас. От една страна, ситуацията у дома ще бъде нестабилна. Козирозите може да сменят местожителството си, да скъсат връзки със семейството, да извоюват независимост или да помислят за закупуване на дом. От друга страна, любовта внася светлина през 2023 г. в живота на последния земен знак. Децата ще донесат много удовлетворение, може дори да очаквате бременност, особено през втората половина на годината. По отношение на кариерата, през 2023 г. изглежда Козирозите ще укрепват работни отношения и сътрудничества, чиито основи вече са положени. Не се задава драматична промяна на хоризонта. Ключовата дума тук е "постоянство". Любовта е най-светлата зона в живота на Козирога през 2023 г., особено от юли до септември-октомври. Козирозите ще преоткрият вкуса на любовта или ще живеят със страст. Някои може да се влюбят, а други да преоткрият настоящия си партньор.

Надолу е подробният Годишен ХОРОСКОП, с който пожелаваме на всички сериозни, безсрамно успешни, ангажирани и надеждни КОЗИРОЗИ Честита 2023-та!

Пари

През 2023 г. вашите финанси ще бъдат източник на положителна енергия. Парите ще идват от дългогодишни партньорства и взаимоотношения. Козирогът може да очаква възвръщаемост на стари инвестиции. Паричните потоци ще текат гладко и изобилно. Не прекалявайте с разходите. Хората на бизнеса ще бележат както печалби, така и загуби. Но няма нищо страшно. Оставете времето да извърши своето. Това е цикъл, който няма да продължи дълго. Козирогът винаги е сериозен с парите, но в момента те не са толкова важни. Хората ще се изненадат колко по-склонни сте да харчите за нематериални неща. Би било разумно да покажете практичното си отношение и да не се увличате по кредити. Въпреки това, някои Козирози може да бъдат вдъхновени да развържат кесията точно сега, за да се насладят на симфония, опера или други обогатяващи душата културни прояви, на които преди не са виждали необходимост да се отдадат.

Кариера

Според кариерния хороскоп за 2023 г., Вселената може да замъгли или обърка мисленето ви, когато става въпрос за финанси. Лесно е да бъдете измамени. 2023 г. носи подаръци и предоставя възможност да печелите пари чрез изкуство, поезия, художествена литература и сценарии. Това е време, в което вашите духовни ценности ще се задълбочат интензивно. 2023 предоставя страхотни изненади за вас, тъй като е година на индивидуалност, лидерство и нови начала в много области от живота ви. Ще се радвате на нови възможности, като най-благоприятно ще бъде времето след септември. През 2023 г. жената Козирог може да не бъде достатъчно високо оценена на работното си място. Ще има борба за власт както в дома, така и в кариерата. Въпреки това 2023 г. не е драматична година за вашита кариера и работно място. Трябва да се съсредоточите върху общуването извън своите социални кръгове; това ще ви даде възможност да се отворите за един изцяло нов свят на бизнеса. Вашите умения в управлението, реда, организацията и авторитета ще помогнат много.

Любов

Хороскопът за брачния живот Козирозите показва, че вратите на любовта ще бъдат широко отворени през 2023 г. В това отношение космосът ще ви помогне да намерите стабилност в живота си. Романтичната ви връзка ще бъде напълно преобразена. Ще намерите нови начини да изразите себе си. За Козирозите 2023 г. е благоприятна за брак, особено през юни и август. Според любовния хороскоп на зодия Козирог в началото на 2023 г. романтичните отношения ще преживеят мощна вълна от яснота и смело публично заявяване. Семейните казуси, задълженията към предишни половинки или жилищни проблеми могат да бъдат ключови източници на безпокойство за вашите близки. Ако е така, предложете им насърчение и подкрепа: за взаимоотношенията от голяма полза ще бъде съпричастността и споделените задачи през първите седмици и месеци на 2023 г. След средата на март някои Козирози може да почувстват кратък, но силен прилив на копнеж. Минали връзки, стари приятели и сложни чувства ще излязат на преден план. Астрологично този вид ехо от миналото често е знак, че вашият емоционален живот е на път да се придвижи напред много бързо: след април очаквайте мощен прилив на чувственост и възродена любов в ключова връзка. Необвързаните Козирози могат да очакват няколко уникални флирта или романтични покани през втората половина на годината. По-късно през 2023 г. ще се зароди любовен романс. Останете решителни. Приятели и романтични партньори ще измислят интересни планове за пътуване, промени в дома или тържества. 2023 ще бъде динамична и възнаграждаваща година за любовта: бъдете отворени за бързи промени и страстни открития.

Здраве

Здравето е тема, която за щастие няма да е проблематична за Козирозите през 2023 г. Навлизате в зона на тежки изпитания и житейски уроци, но изобщо не става дума за хронични, сериозни или нелечими заболявания, които биха могли да поразят Козирога. В този контекст Козирозите ще започнат все повече да разбират какво е значението на страданието и защо Бог е създал болесттите. Оттам нататък Козирозите все повече ще се интересуват от духовните причини за болестите, ще искат да знаят защо нещата им се случват. Например вие вече няма да гледате на главоболието или настинката като на чисто медицинско състояние. Ще се опитате да разберете откъде идват нещат, каква е психическата причина, какви са негативните мисли и емоционалните лишения и какви страхове е причинила проявата им на физически план.

Кои са щастливите цветове, числа и дати за Козирозите през 2023 г.?

Вторник и четвъртък са най-хубавите дни за хората от зодия Козирог. Март и април са идеалните месеци за подписване на важни договори, а през септември и ноември можете да отидете на пътуване с любимия човек.

Тъй като са управлявани от Сатурн, през 2023 г. за Козирозите факторът късмет може да бъде подчертан от сините и зелени нюанси. В допълнение към тези два цвята, можете да привлечете късмет, носейки черно, особено в събота.

Щастливите числа на зодия Козирог през 2023 г. са 6, 13, 25 и 40. Всичко ще върви добре за хората, родени под зодия Козирог, когато залагат на тези числа. Те могат да се появят в нечия датата на раждане, телефонни номера, адреси на пребиваване или дори датата на раждане на любим човек. Числото 13 е специално за Козирозите и за много от вас представлява вашата щастлива възраст, а 25 е възрастта, на която вземате най-добрите решения.

Годишен ХОРОСКОП 2023: Овен


Годишен ХОРОСКОП 2023: Телец


Годишен ХОРОСКОП 2023: Близнаци


Годишен ХОРОСКОП 2023: Рак


Годишен ХОРОСКОП 2023: Лъв


Годишен ХОРОСКОП 2023: Дева


Годишен ХОРОСКОП 2023: Везни


Годишен ХОРОСКОП 2023: Скорпион


Годишен ХОРОСКОП 2023: Стрелец


 Годишен ХОРОСКОП 2023: Водолей


 Годишен ХОРОСКОП 2023: Риби

 

More Astro