Следва

МСБ: Много Сладкото Бебе на Риана и A$AP Rocky с първи снимки

Годишен ХОРОСКОП 2023: Близнаци

БЛИЗНАЦИ 21.05 - 20.06 

Astro преди 1 година

Астрологията за 2023 г. казва, че трансформацията в света около вас, Близнаците, ще е от съществено значение, особено през януари. Очаквайте този месец, а и всички зимно-пролетни месеци, с нетърпение, защото за вашия знак първите прояви на годината и на пролетта ще са чудо. Получавате възможност за растеж, който може да се случи както във вашия ум, така и във физическия свят. Януари 2023 е месец, в който не се знае какво ще се случи. Това е вълнуващо, но и малко опасно време за вас, защото когато се променяме, напускаме зоната си на комфорт, не забравяйте...

Надолу е подробният Годишен ХОРОСКОП, с който предварително пожелаваме на всички умни, гъвкави, забавни, специални БЛИЗНАЦИ, Честита 2023-та! 

Пари

За финансовия ви живот са много важни месеците между април и юли. Някои решения, взети в края на 2022 г., трябва да бъдат преразгледани именно тогава. Началото на лятото е времето, в което Близнаците все още ще можете да направите корекции в определени планове, свързани с инвестиции, строеж на къща или организиране на семейния живот. Но тук не става въпрос за нови проекти и нови решения, а за преразглеждане на стари; за оптимизация оптимизирате и минимизиране на финансовите рискове. Това е време, в което трябва да сте изключително внимателни в предприемането на стъпки, целящи да запазят богатството ви. И ресурсите на другите сега са от съществено значение за вас, не само материални, но и духовни. През 2023 г. Близнаците трябва да бъдат възприемчиви към това, което другите предлагат и да използват разумно всичко, което получават.

Кариера

Dress to impress. В новата година е много важно как изглеждате, ако искате да преуспявате в кариерата. Всякакви незавършени задачи (от миналата година) трябва да бъдат оправени до края на февруари, най-късно. Ако в професионален план е добре да развиете едно качество, то е да правите списъци, Записвайте всичко, не можете да разчитате само на паметта си. Приветствайте промените в живота си и се възползвайте напълно от шанса да влезете в ново пълноценно приключение. Юпитер е в 10-ия ви дом, дома на кариерата, престижа и славата, почти през цялата година, което прави успеха неизбежен. 2023 е година, в която да търсите себе си, да идентифицирате призванието си и да откриете на целта в живота см. Може да звучи претенциозно, но според астрологичните прогнози, това е годината, в която Близнаците могат да разберат каква е мисията им, какво точно могат да правят професионално, за да оставят нещо след себе си, да се чувстват пълноценни и да резонират със сърцата си.

Любов

Вероятно ще се появят някои домашни проблеми и търкания във връзките ви, които може да попречат на вашите плановете. Възможно е това да стане по-осезаемо на или около 1, 10, 19 и 28 януари. Просто направете това, което е необходимо, но нито повече, нито по-малко, за да има мир. Ако не адресирате личните си проблеми, това ще се отрази зле на бизнеса ви. На 9-ти, 18-ми и 27-ми януари бъдете нащрек. Нов човек може да влезе в живота ви, който ще бъде важен за вас на по-късен етап. Сатурн активира 7-ия ви дом, дома на любовните и интимни партньорства, и насърчава емоционалното пробуждане. Избирайте партньори мъдро, за да преконфигурирате емоционалните отношения и да изясните чувствата си. Астролозите посочват, че 2023 е година, в която Близнаците би било добре да се съсредоточат върху креативността, да се откажат от страха от утвърждаване и да се възползват максимално от артистичния си потенциал, който са пренебрегвали или с който са злоупотребявали досега. Препоръчваме да слушате сърцето си и да търсите правилните начини за трансформиране на вярвания, убеждения и емоции. Процесът на трансформация може да е започнал още от миналата година, но през новата 2023 г. ще се ускори, особено към края. Вашият съпруг или любовник ще играе жизненоважна роля, както и други близки до вас, които могат да изиграят ролята на ваши водачи. Интересът на Близнаците към окултните и езотерични науки може да се засили през 2023 г. а през последните два месеца на годината е особено възможно някои мощни експерименти в тази посока да преобърнат съдбата им. Както прогнозират астролозите, през 2023 г. много жени Близнаци ще преживеят жизненоважна трансформация по отношение на семейните въпроси и романтичните връзки. След януари очаквайте любимите хора да предложат преработени семейни роли, нови задължения и/или разширени социални дейности в дома. Романтичните отношения сега и през следващите седмици ще заемат много по-сложна емоционална и фокусирана върху дома роля.

Здраве

Здравето ще е сложна област, с която трябва да се занимавате през цялата година, особено при проблеми с работа, ежедневни грижи и напрежение, които могат да ескалират от прости притеснения до фундаментални слабости, които да засегнат Близнаците. През първите шест месеца на 2023-та тези слабости ще излязат на повърхността, ще трябва да се заемете сериозно с тях и през втората половина на 2023 г. ще можете да видите ползите от промените, които сте предприели. Най-доброто, което можете да направите, е да застанете възможно най-спокойно пред лицето на всички трудности. Постоянният страх и безпокойство не помагат, те са основният враг на вашето здраве.

Кои са щастливите цветове и числа за Близнаците през 2023 г.?

За Близнаците щастливите числа, респективно дни в месеца, са 10, 13 и 20. Тези числа показват, че звездите помагат да намерите решимостта да постигнете целите си. Хората от зодията не трябва да се страхуват да поемат рискове или да се заемат с проекти, особено през март и май, защото тогава имат пълната подкрепа на Вселената. Според годишния ви хороскоп Близнаците ще имате късмет и опирайки се на числата 5, 16, 23 и 50. Като цяло в сряда и неделя нещата ще ви вървят добре. Благодатният час за хората, родени под тази зодия, е 3:00 сутринта или 17:00 часа.

Щастливият цвят на Близнаците през 2023 г. е жълтият. Той символизира ловкост на ума, интелект и вдъхновена мисъл. Препоръчително е да се обличате в жълти дрехи, когато се чувствате изтощени, тъй като това предизвиква чувство на оптимизъм и радост.

Годишен ХОРОСКОП 2023: Овен


Годишен ХОРОСКОП 2023: Телец


Годишен ХОРОСКОП 2023: Рак


Годишен ХОРОСКОП 2023: Лъв


Годишен ХОРОСКОП 2023: Дева


Годишен ХОРОСКОП 2023: Везни


Годишен ХОРОСКОП 2023: Скорпион


Годишен ХОРОСКОП 2023: Стрелец


Годишен ХОРОСКОП 2023: Козирог


Годишен ХОРОСКОП 2023: Водолей


Годишен ХОРОСКОП 2023: Риби

More Astro