Следва

Месечен ХОРОСКОП - Януари 2023

Годишен ХОРОСКОП 2023: Скорпион

СКОРПИОН 23.10 - 21.11 

Astro преди 1 година

Скорпиони, през 2023 г. шансът да бъдете игриви и безгрижни се проявява при вас още през януари 2023 г. Ще има достатъчно възможности да извлечете радост от малките неща в живота. Може да почувствате желание да пишете писма, да посещавате концерти и да разширявате културния си мироглед по много различни начини през цялата година. Действайте и се забавлявайте, но внимавайте да не бъдете твърде екстравагантни. Не забравяйте, че това не е година за импулсивно поведение. Добрата преценка и отговорните действия са задължителни за вас. Според планетите Скорпионът трябва да се подготви всичко да се случва бързо. Всъщност животът за всички, родени под този знак, може да бъде като влакче в увеселителен парк с много емоционални възходи и падения. Не правете нищо рисковано. Не се чувствайте задължени да отговаряте на очакванията на другите хора - иначе по-късно ще съжалявате. Ако изминалата година беше добра за Скорпионите, тази ще е направо чудесна. Трябва да продължите напред със започнатото и да се осмелите да поискате повече.

Надолу е подробният Годишен ХОРОСКОП, с който пожелаваме на всички страстни, дълбоки, трансгресивни, омайни СКОРПИОНИ Честита 2023-та!

Пари

Що се отнася до парите, Скорпионът трябва да внимава с харченето, инвестирането, продажбата и купуването, особено на акции, ценни книжа и други "алтернативни" финансови медии. Задава се задгранично пътуване през март, април, септември, което ще изиска не малко от финансите ви. Между септември и декември събитията ще ви убедят, че ако се задоволявате с по-малко, ще получавате по-малко, включително в бизнеса и паричните афери. Както показва хороскопът за 2023г., парите ще бъдат ключов приоритет за вас, финансовите теми ще предизвикват сериозен интерес, точно както е било през изминалите няколко години. Ще сте тотално и доброволно отдадени на тази област и логично тенденцията ще продължи и през 2023 г. Ще знаете как да правите пари, ще развиете дълбоко разбиране за материята и това знание ще се превърне в пари. Съвсем естествено новите силата на интуицията по отношение на финансите. Разбира се, логиката и рационалното мислене са от съществено значение, но без интуиция това са безплодни пътища и дори когато водят до богатство (чрез стрес и упорита работа), има твърде малко радост в богатството. Но ако следвате интуицията си, богатството идва с радост. Хороскопът ви за 2023 подсказва, че ще бъдете по-щедри и филантропски настроени през годината. Ще давате за каузи и благотворителни организации и това са подходящи инвестиции, ако се дават с правилните мотиви.

Кариера

От гледна точка на кариерата е разумно през 2023 г. да избягвате кралете и кралиците на драмата, които се радват на това да правят от мухата - слон. На жената Скорпион може да се наложи да пътува с работни цели през 2023 г., което ще я принуди да бъде далеч от дома и хората, на които държи, но ще обърнете нещата в своя полза; само обсъждайте всичко с близките си. Според хороскопа за 2023 г. тази година представянето ви в кариерата ще достигне своя връх! Скорпионите ще бъдат по-стабилни, когато става дума за цели и амбиции, оставяйки настрана всякакъв инат. Но това автоматично значи, че ще бъдете и много натоварени през цялата година. Както казва Хенри Форд: "просперитетът е естествен резултат от предвидливост, съчетана с действие." Интуицията е тази, която дава предвидливост. Действието е онова, което трябва да предприемете. Въпреки това тази година с просперитета идва и упоритата работа. Радвайте се на добрия живот, пътувайте, яжте в добри ресторанти и си купувайте хубави дрехи - не въпреки, а заради високата цена. В един момент от годината ще се опитате да намерите нова институция или компания, но ще имате трудности. В някои случаи може да участвате в създаването на нов проект за текущия си бизнес. Същото ще правите не само като собственик, но и като служител, защото виждаме сериозно повишение в кариерата през следващата година. Да, работите много усилено, но и печалбата е изключително голяма.  Скорпионите във вече утвърдени професионални позиции се очаква да напреднат тази година, но напредъкът си има цена. Повече отговорност, повече грижа - със сигурност нищо не е безплатно. Скорпионите, които тепърва започват кариерата си, ще се изправят пред различно предизвикателство - ако сте такъв, трябва да се справите с прекалено взискателни, може би безчувствени шефове. За вас професионалният успех означава да отидете по-далеч и да направите дори повече, отколкото шефът очаква. Основното предизвикателство във всичко това е да поддържате баланс. Всеки трябва да си получи заслуженото, в най-хубав смисъл.

Любов

През 2023-та необвързаните Скорпиони ще са готови за любовна афера с главно А. Може би дори ще се омъжат през 2023 г. В началото на годината романтичните партньори и дългогодишните приятели може да разкрият по-дълбоките си чувства. От средата на януари до края на април внимавайте вашите близки да не започнат мощна нова фаза на конфронтация в ключови за вас взаимоотношения или вие да не тръгнете на такава с близки роднини. Не потъвайте и в интензивна саморефлексия. Въпреки че новите страсти могат да бъдат внезапни или смели, това е изключително положителен момент за търсене на споделена мъдрост и съгласие между близките. През първите 12-14 седмици на 2023 г. много Скорпиони ще се почувстват силно мотивирани да приложат новите си идеи в действие. Силно засегнатите области в хороскопа ви са романтичните обети, ежедневната лоялност и уникалния ви възглед за семейния живот. Останете решителни обаче: движенията на планетите показват, че скоро след май ще настъпи нова ера на приемане и романтична хармония. Средата на май до края на септември също предвещава сложни чувства и носталгия по нещо отминало. Ако е така, трябва смело и решително да оставите зад гърба си остарелите връзки или минали любовни афери. Астрологично, 2023 е обещаваща година за справяне с неприятните чувства на вина, за постигане на мир с миналото и решителни действия спрямо ангажимента ви към настоящето. След септември много Скорпиони ще стартират за период от близо 16 месеца сериозни разговори с романтичните си партньори, ремонти на дома и ще вземат практични семейни решения. Неженените или необвързаните Скорпиони могат да очакват да се сблъскат с уникално и малко неетично романтично предложение преди края на октомври 2023 г. В началото на следващата година семейното положение и условията на живот може да се променят драстично: останете отворени за внезапни и изключително креативни решения.

Здраве

По отношение на здравословните ви цели, групова спортна игра или отборен спорт ще направи чудеса с оглед на това да сте активни. Не се очакват сериозни здравословни проблеми през годината за вас. Спортувайте и се грижете другите области на живота ви да вървят без много стрес и проблеми.

Кои са щастливите цветове, числа и дати за Скорпионите през 2023 г.?

Най-добрите месеци от годината за Скорпионите ще бъдат март, септември, ноември и декември, а много внимателни трябва да сте през февруари, април и юли.

Идеалните цветове за Скорпионите са бяло, червено и кафяво, като за вас е подходящ и всеки нюанс, който напомня за страстен и мистериозен огън - лилаво и червено, например. Скорпионите обикновено жадуват за ярки цветове, които също могат да оставят поле за въображение. Освен нюансите на кафявото и червеното, през 2023 година късметлийски за вас можем да считаме оранжевото и жълтото. Скорпионите трябва да бъдат особено внимателни по време на ретрограден Меркурий, поради което не се препоръчва експериментиране с нови цветове. Винаги обаче можете да разчитате на черно-белите комбинации.

Тази година щастливите числа за Скорпионите са 7, 17, 35 и 50. В списъка с щастливи числа за вас са нечетните числа - винаги можете да разчитате на тях, когато сте в затруднено положение.


Годишен ХОРОСКОП 2023: Овен


Годишен ХОРОСКОП 2023: Телец


Годишен ХОРОСКОП 2023: Близнаци


Годишен ХОРОСКОП 2023: Рак


Годишен ХОРОСКОП 2023: Лъв


Годишен ХОРОСКОП 2023: Дева


Годишен ХОРОСКОП 2023: Везни


Годишен ХОРОСКОП 2023: Стрелец


Годишен ХОРОСКОП 2023: Козирог


Годишен ХОРОСКОП 2023: Водолей


Годишен ХОРОСКОП 2023: Риби

More Astro