Следва

We Love: фантастична Кейт Мос с розова коса, същата като преди четвърт век

Годишен ХОРОСКОП 2023: Дева

23.08 - 22.09  

Astro преди 1 година

Промяната е почти винаги трудна, но тя значи растеж. Започвайки новата година, е време да разчистите част от бъркотията във и около вашия дом и на работното място. През 2023 г. Девите ще загърбят нещата, които вече не работят в живота им и ще се подготвят за вълнуващи нови начала. Имате повод да сте малко притеснени, че трябва да прекратите старите условия и връзки, но когато се почувствате объркани, опитайте да погледнете отстрани на ситуацията и да се поставите на мястото на другия човек. 

Надолу е подробният Годишен ХОРОСКОП, с който предварително пожелаваме на всички спокойни, способни, грижовни, топли ДЕВИ, Честита 2023-та!

Пари

Внимавайте, ако купувате и продавате нещо. Нови интереси и нови хора вероятно ще се появят в живота ви през третата и четвъртата седмица на януари. Избягвайте да бъдете критични, когато говорите с близките си. Набързо направените язвителни коментари със сигурност дълго ще ви преследват - и, макар да звучи налудничаво, ще се отразят на финансовата енергия в живота ви. Въпреки че късметът на Девата е толкова добър, колкото е възможно, когато става дума за лесни пари през първата половина на 2023 г., разходите са също толкова важни. С други думи, новата 2023 година ще представи период на големи колебания, особено през пролетта. За Девите обаче парите идват там, от където най-малко ги очакват. Вашият 2-ри дом, дома на финансите, е мощно подчертан тази година. Това е класически знак за просперитет и изобилие. Печалбите се увеличават. Стойността на притежаваните от вас активи нараства. Изглежда, че ще улавяте късметчетата. Ще печелите повече и харчите повече. Ще придобиете по-висок стандарт на живот, ще сте по-щедри с парите си, защото се чувствате по-богати. Хороскопът предсказва добра семейна подкрепа, родител или родителска фигура са щедри с вас. Той също така показва доходи от собственост, бизнес от семеен тип или истински семеен бизнес, ресторанти и хотели. Професионалните инвеститори трябва да търсят в тези индустрии възможности за печалба, тъй като имат добра интуиция за това.

Кариера

Девата е един от зодиакалните знаци, които нямат водеща роля през 2023 г. Девите просто ще си гледат работата, в буквален смисъл, и е сигурно да се каже, че няма да има много промени в живота ви, с изключение на емоционалния, където може да има някои новости. 2023 г. ще ви потвърди, че пасивността в професионален план понякога всъщност е най-доброто отношение. През 2023 г. на Девите им предстои много успех, и то без особени усилия от ваша страна, стига да не натягате. Ако сте спокойни и доверяващи се на света, годишният хороскоп обещава много неочаквани придобивки, подаръци и услуги. Що се отнася до кариерата, втората половина на 2023 г., когато всички врати са отворени пред вас по отношение на професионално обучение, отношения с официални лица, правни подходи или договори, ще е чудесна. Астрологичните прогнози сочат, че ще издържите всякакви изпити, ще получавате ясни отговори, ще бъдете уважавани и оптимистични, и социалните ви умения ще бъдат признати.

Любов

Хороскопът показва, че вашите оптимизъм и енергия ще са високи още от началото на годината - цялостно, но особено във връзките (дори не от любовен характер). Време е да се заявите и физически! Заемете се с ежедневните си задължения и близки отношения, използвайте въображението си, за да ги направите по-приятни, но внимавайте да не се увличате прекалено много от работата си, защото е прекрасно време да се радвате на деца и приятели. Децата не се задържат дълго, а приятелите се дистанцират, когато не им се обръща нужното внимание. Много от нас чакат да стане твърде късно, за да обърнат необходимото внимание на важните неща в живота. Ако има някакво объркване по отношение на правни въпроси, избягвайте разочарованието и потърсете професионална помощ, вместо да грешите сами. Хороскопът за 2023 предполага, че любовта при вас е вълнуваща и нестабилна област от няколко години насам и тенденцията продължава. Има както позитиви, така и негативи в това, което се случва. Първо, положителното - ще имате нова свобода и нова независимост в любовта. Можете да преживеете и подобрите взаимоотношенията си. Ще срещате нови хора, вълнуващи и нестандартни, много интересни. Ще се сприятелявате и може би ще се озовете в романтични връзки с хора от различни култури и етноси. Захвърляте всички правила в любовта и измисляте свои собствени. Основното убеждение тук е, че можете да имате едновременно любов и лична свобода. Любовта може и вероятно ще се случва по всяко време. Ще преживявате върхове в любовта, които малко хора изпитват, но спадовете, сривовете също могат да бъдат сериозни. Въпреки това не се обезсърчавайте. Вдигнете се и винаги започвайте отначало. Всичко това е част от процеса. От всичко ще дойде ново знание и разбиране. Това е смисълът. Точно сега изглежда, че се бунтувате срещу нормите на социалните взаимоотношения, но докато продължавате своя процес на експериментиране, ще разберете защо тези норми и традиции са се появили на първо място. Това не означава, че ще ги следвате, но ще разберете логиката зад тях. Негативите от това също са жизненоважни. Тези видове нагласи не водят до брак или обвързващи отношения. Бракът сега би бил трудно нещо за вас през тази година, освен ако партньорът ви не ви даде достатъчно пространство. Вие от своя страна също ще трябва да дадете на партньора си много пространство, тъй като привличате свободолюбиви хора. Привличате любовници и партньори, които са също толкова експериментаторски настроени, колкото и вие. Оттук и нестабилността. Както споменахме, възможностите за любов могат да се случат навсякъде по всяко време през 2023 г., може би когато невинно изхвърлите боклука или отивате до аптеката, но най-вероятните места ще бъдат на партита и социални събирания, на работното място, в кабинета на медицински специалист (да, смешно) или когато вие сте в офиса.

Кои са щастливите цветове, числа и дати за Девите през 2023 г.?

През 2023 г. щастливите цветове на Девата са дълбоките черни, кафяви и керемиденочервени тонове - цветове, които й дават сила и привличат късмет, особено професионално и финансово. От друга страна, всички зелени и сиви нюанси, свързани със Земята и подвижността на този знак, също носят късмет.

Щастливите числа за зодия Дева са 6, 24, 65 и 89. Те също могат да бъдат свързани с нечия дата/година на раждане, постоянен адрес на пребиваване, номер на улица или дори телефонен номер. Ако имате тези числа в живота си (или има хора, с които ги свързвате), това означава, че вече сте намерили нещо, в което ще бъдете истински щастливи. Девите също могат да разчитат на числата 30 или 93 в кариерата си.

Годишен ХОРОСКОП 2023: Овен


Годишен ХОРОСКОП 2023: Телец


Годишен ХОРОСКОП 2023: Близнаци


Годишен ХОРОСКОП 2023: Рак


Годишен ХОРОСКОП 2023: Лъв


Годишен ХОРОСКОП 2023: Везни


Годишен ХОРОСКОП 2023: Скорпион


Годишен ХОРОСКОП 2023: Стрелец


Годишен ХОРОСКОП 2023: Козирог


Годишен ХОРОСКОП 2023: Водолей


Годишен ХОРОСКОП 2023: Риби

More Astro