Следва

Да се чувстваш удобно в дрехите си: Виктория Бекъм на коледно събитие с трите деца

Годишен ХОРОСКОП 2023: Телец

ТЕЛЕЦ 21.04 - 20.05

 

Astro преди 1 година

Хороскопът за 2023 г. предвещава, че Телецът че ще се радва на много щастливи и вълнуващи преживявания. Представителите на зодията преминаха през много трудности през последните няколко години и сега е моментът, в който ситуацията се балансира! 2023 г. ще ви донесе спиращи дъха пътувания, забавления и релаксация. Много от вас ще успеят да ги съчетаят с работата и големия стремеж да печелят пари. Кариерата е важна за вас и въпреки че в миналото сте се сблъсквали с много внезапни и резки промени, със сигурност те са били положителни.

Надолу е подробният Годишен ХОРОСКОП, с който предварително пожелаваме на всички красиви, търпеливи, спокойни, артистични ТЕЛЦИ, Честита 2023-та!

Пари

Финансовият хороскоп показва, че 2023 е година, в която Телците ще се съсредоточат върху запазването на това, което имат, вместо да реализират допълнителни печалби. Не защото Телецът иска, а защото планетите са склонни да създават консервативен контекст, фокусиран върху пестеливостта и мъдрото и разумно използване на материалните ресурси. Така че идващата година не е време за импулсивни рискове или избори, капризни инвестиции и други екстравагантни удоволствия. Време е да помислите за вложения в нещо солидно, сериозно, дългосрочно. От друга страна, през 2023 г. Телецът ще е по-мотивиран и по-инициативен, така че е възможно сам да започне нещо, да се постави повече в светлините на прожекторите, да използва уменията и опита си.

Кариера

През 2023 г. е най-добре да си поставите високи цели, защото много от планетите ще ви се притекат на помощ. Интелектуално ще се изправите пред доста трудности и ще имате нужда от повече сили за учене, но накрая ще успеете да обогатите знанията си и да постигнете целите, които сте си поставили. През последните късните години поривът за кариерно израстване при Телците е по-висок в сравнение с преди и това ще ви насочи към професионална промяна, в която ще получите признание за това, което правите, а не за парите, които печелите. Според годишния хороскоп за 2023 г. жените Телец трябва да използват своя творчески и интелектуален потенциал, за да визуализират новите пътища към успеха, които се отварят пред тях. Силно позитивни промени ще се наблюдават в работата или бизнеса на жените Телец, особено с подкрепата на влиятелни хора. Големи печалби чрез нови отговорности също са възможни през 2023 г. Вие интуитивно усещате динамичното напрежение, сякаш промените просто изскачат, за да излязат наяве и бъдат разпознати. Извършването на съзнателна и обмислена промяна в начина, по който подхождате към другите или предавате идеите си, ще ви се изплати многократно. Упоритата работа върху себе си, за да промените това, което ви ограничава, ще се окаже доста възнаграждаваща.

Любов

Според любовния хороскоп за вашата зодия в началото на 2023 г. приятели и роднини може да поискат да им засвидетелствате и препотвърдите стари обещания, подробни обяснения или смели социални и романтични намерения. Между януари и март много Телци ще изпитат незначително напрежение в семейните отношения и/или необходимост да обяснят скорошните си решения или емоционални цели. Бъдете търпеливи и осъзнайте, че близките може да се почувстват изолирани или неразбрани. Ако е така, предлагайте съчувствие, но отказвайте да бъдете въвлечени в непродуктивни дискусии. След средата на март всички семейни въпроси ще се нормализират като едновременно с това романтичните връзки, новите приятелства и любовните отношения ще станат много страстни и вдъхновяващи.

Очаквайте романтични партньори или дори потенциални любовници публично да поискат смели обещания или силно емоционални декларации за лоялност. Любовни триъгълници, ревност и непродуктивни клюки също могат да бъдат тема за разговори и спорове в този момент. Успокойте се и се вслушвайте в собствените си инстинкти. Голяма част от следващата година ще вдъхнови много Телци да поставят твърди граници в жизненоважни взаимоотношения и да изявят своите чувства, нужди и очаквания. След средата на август ще е необходимо да вземете важно решение. Заложете на обет за вярност, преродена връзка, семейни сбирки и романтични жестове и ще бъдете добре. Сложна, но ползотворна година: останете балансирани.

Кои месеци и дни са най-важни за вас през 2023 г.?

Хората, родени под зодия Телец, сте доста консервативни и упорити. Вие обаче сте амбициозни и обичате да правите големи неща, които могат да донесат слава. Щастливите ви дни за това през 2023 г. са 5 април, 5 май, 16 май и 17 май. Освен това ще се чувствате подчертано добре на 17, 21 и 25 ноември.

Кои са щастливите цветове и числа за Телците през 2023 г.?

Телецът се радва на регенериращата енергия на Земята. Ето защо благоприятните цветове за 2023 г., които ще помагат да поддържате вътрешния си баланс и хармония, са цветовете на земята. Нюанси на кафяво, черно, зелено, които символизират мир и хармония. Освен това, щастлив цвят за хората от зодия Телец е бялото - цвят, който балансира и е свързан с всички останали цветове. Първият земен знак е по природа ревнив, тъсещ слава и успех, което често го прави суеверен. Знаем, разбираме ви, затова обръщаме специално внимание на късметлийските числа за вас през идната година - 5, 14, 30, 84.

Обобщение: Щастлива ли ще е 2023 г. за Телеца?

В същността на зодия Телец доминира ревността, ако я овладеете, нещата ще вървят гладко и спокойно. Славата привлича Телците и изглежда, че всичко, което правят, е обречено на успех, особено през идната 2023-та, при това с много добри перспективи занапред. 


Годишен хороскоп 2023: Овен


Годишен ХОРОСКОП 2023: Близнаци


Годишен ХОРОСКОП 2023: Рак


Годишен ХОРОСКОП 2023: Лъв


Годишен ХОРОСКОП 2023: Дева

Годишен ХОРОСКОП 2023: Везни

Годишен ХОРОСКОП 2023: Скорпион

Годишен ХОРОСКОП 2023: Стрелец

Годишен ХОРОСКОП 2023: Козирог

Годишен ХОРОСКОП 2023: Водолей

Годишен ХОРОСКОП 2023: Риби
 
 
 
 

 

More Astro