Следва

Сложен, но хубав занаят - говорим с Божидар Митов, Майсторът-транжор на BILLA България

Празнично настроение, грижа и глезене с BENU

Декември месец ни носи безброй емоции – от трескаво очакване на коледните празници, през избор и купуване на подаръци, до срещи с приятели и зимни разходки с чаша топъл шоколад в ръка.

Health преди 1 година

Заедно с емоциите, празничният месец идва и с доза студ и стрес.
Какъв подарък да купя?
Как ще успея да се видя с всички приятели?

Колко още магазина трябва да обиколя?
Как да изляза отново на минусовите температури, когато вкъщи е толкова уютно?

Така декември често може да е месец изпълнен със стрес, който да развали хубавите преживявания и да наруши празничния ни дух. Затова е важно да не забравяме грижата за себе си и да си подаряваме така нужните грижа и спокойствие, придружени от доза глезене.

Понякога горещ, отпускащ и ароматен душ може да ни зареди дори за най-изтощителния шопинг. Кремовете за ръце се грижат кожата ни да остане гладка, дори при по-продължително излагане на минусови температури, докато носим торби пълни с подаръци. А точните витамини и хранителни добавки ни помагат да се предпазим от негативните последици на зимния витаминен дефицит, сред които умора, стрес и понижен имунитет.

В BENU откриваме всичко това, плюс още много други, така необходими съставки, за да се погрижим за нас и нашето семейство. Онлайн аптека benu.bg ни предоставя голям избор от козметика и хранителни добавки, които да ни заредят с необходимата енергия през декември месец. Над 7000 артикула, обособени в различни категории, улесняват нашето търсене. В допълнение към тях, откриваме и разнообразни подаръчни комплекти, с които да предоставим грижа и да зарадваме близките си, а така да си улесним и коледния пазар.

Не на последно място, BENU предоставя консултации с магистър-фармацевти и експертна препоръка при избора на медицински продукти. Всеки може да направи своята консултация след онлайн запитване и в рамките на час, без това да е обвързано със закупуване на продукт.

Твоят здравен експерт BENU те очаква, само на един клик разстояние на benu.bg.

More from View Sofia

Спортистите сменят инфлуенсърите, прекрасната тенденция е в пълен ход

Celebrities преди 1 година

През последните няколко години инфлуенсърите буквално обърнаха света на модата с главата надолу - те заемат най-добрите места на шоута, получават покани за частни презентации, стават посланици на световни  марки и първи имат възможността да се запознаят с новите продукти, често от най-луксозен порядък, след което да разкажат на своите фенове за тях

More Health

Помощ: постоянно мисля за лоши неща (и как да спра да го правя)

Health преди 4 седмици

Факт е, че няма човешко същество, невръхлитано от време на време от негативни мисли. По-чувствителните натури по-често от останалите мислят за ужасни неща, които евентуално могат да се случат на нас или на близките ни. Да видим в какво се корени същността на проблема.