Следва

Уличният стил на звездите: как да си носим маската/шала като Оливия Палермо

Меган Маркъл наруши мълчанието след премиерата на БиографияТА

... за да поговори за най-токсичните писания по свой адрес

Celebrities преди 3 години

Пресата на Острова can't get enough of новата биография за Британската монархия - признаваме си, ние също. Въпросът с авторството на Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family е все още спорен: от една страна, Меган и Хари отричат да са участвали в списването й, от друга, детайлите, описани по страниците на скандалното четиво, са толкова подробни и интимни, че е трудно да си представим кой още, освен херцозите Съсекс знаe за тях. Въпреки слуховете, 39-годишната съпруга на Принц Хари се включи в онлайн конференцията 19th* Represents миналия петък и изказа достатъчно ясно неласкавото си мнение за крещящите жълти заглавия.

Заедно с останалите участници във виртуалната среща Маркъл обсъди създаването на платформа с фокус върху половото равноправие; в част от дискусията ексактрисата пристъпи на пръсти около пиперливата тема за "жълтите" журналисти, визирайки крещящите заглавия, измислени, за да привличат вниманието и да шокират читателя. Меган заяви още най-открито, че "в журналистическата йерархия от ценности мястото на читателя е отдавна заместено от трафика и потреблението".

"Ако говорим за моя личен опит от последните няколко години, кликовете винаги са на първо място... Начинът, по който виждаме света и себе си в него, е пълен с толкова много токсичност. Със съпруга ми често обсъждаме това. Дигиталното пространство и медиите се нуждаят от много сериозен мониторинг на съдържанието. В стремежа си да грабнат вниманието на читателите, изборът пада върху това да кажеш нещо неистинно, да преиначиш фактите, да преувеличиш части от историята. Някой ден, надявам се, ще можем да се завърнем отново към времето, в което репортерите ще предоставят само и единствено истината, ще излъчват информацията и новините си през призмата на симпатията и състраданието - това ще обедини хората", убедена е бившата херцогиня.

19th* е организация с идеална цел - новинарски уебсайт, основан от един от бившите служители на Texas Tribune; името му идва от Деветнадесетото изменение в американската Конституция, коeто дава на жените правото да гласуват.

Освен Меган Маркъл, в петдневната конференция вземат участие още Хилъри Клинтън и Мелинда Гейтс.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.