Следва

Breaking: колаборацията на Pat McGrath и Supreme

Street Style: Седмицата на модата в Копенхаген

Седмицата на модата в Копенхаген свърши, а беше първото модно събитие след карантината. 

 

Street Style преди 3 години

Улиците на датската столица тези дни бяха окъпани в слънце, съответно street style-а удари десетката. Оптимизъм, веселие и грамадни усмивки плюс фантастична мода украсиха традиционното събитие в Копенхаген, в неговата улична паралелна реалност. Факт, който обожаваме и съответно показваме.  

Първа забелязана тенденция: Цветни рокли

Ярки и цветни рокли в различни стилове заляха Копенхаген в дните 4 -7 август. Китки, графики, всякакви вариации на тема сюрреализъм - всичко това се носи от русите скандинавки с настроение и изящество, на които откровено се радваме. 

Втора забелязана тенденция: Небрежност, маскирана като спортна елегантност 

Стилът на бизнес-свободното време, в който елементите на класическо и официално облекло неочаквано се смесват в откровено спортни и удобни комбинации, дефинира настроението на това скандинавско лято. В Копенхаген момичетата продължават да се наслаждават на удобство, комбинирайки официални блузи със спортни шорти и се чувстват отлично в тях. (Поне така изглежда.)

Трета забелязана тенденция: Къси топове 

Времето в скандинавските страни е абсолютно непредсказуемо, така че всеки слънчев ден е златен. Топлият август позволи на местните красавици да свалят връхните дрехи, което те с радост направиха - най-различните скъсени топове се оказаха тотален тренд по улиците на Копенхаген.

Четвърта забелязана тенденция: Черно/Бяло

Комбинацията от черно и бяло не е скучна. Модерните момичета от Скандинавието ни показват, че в рамките на този дует можем лесно да експериментираме с десетки комбинации от текстури и силуети, заигравайки се с аксесоари и форми.

More Street Style