Следва

Историята зад зашеметяващия сватбен тоалет, сътворен от YSL за Бианка Джагър

Fashion Starter: Елза Хоск и страхотното й обличане

Шведски модел.

All fashion преди 3 години

Красивата шведка е удивително съчетание от непринудена нахаканост, величествена, модерна красота и едновременно подчертана уникалност, и супер добър усет за обличане и публично представяне.

На ръба на безалтернативното на моделския подиум, Елза е с подобен статут и в сферата на модните вдъхновителки, иначе казано - инфлуенсъри, ако я мерим по броя и нивото на рекламните договори, които изобилстват в биографията й. В контекста на този многопластов, интересен образ, днес разглеждаме внимателно как предпочита да се "носи" госпожица Хоск, или кое я прави толкова атрактивна, докато я гледаме на стотиците снимки, тотално вдъхновение за милиони в Instagram.


Елза в Ню Йорк

Със сигурност, на този етап успехът на топмоделите не се измерва единствено с количеството сесии в списания и броя ревюта на сезон. Съвременните покорителки на подиумите са наясно: за да работиш в сферата на модата, трябва да познаваш индустрията от-до. В това число активното използване на социалните канали, достигането на статут не само на най-работоспособната манекенка, но и на икона на стила в интернет. Шведката Елза Хоск е ярък пример за модел от тази нова епоха. За да сме точни, тя отлично познава тънкостите на digital присъствието и в последните години спокойно можем да я определим като една от най-стилните мацки в полето на Instagram, с което съперничи на повечето топ инфлуенсъри. Успоредно на умопомрачителната си кариера на подиума.


Елза на Филмовия фестивал в Кан

В последните сезони красавицата активно работи като стилист на самата себе си, а модните марки чакат ред, докато стигнат до мига, в който Елза ще се премени в дрехите им и ще демонстрира пореден супер стилен ансамбъл, който й се удава за десетка. Безупречният й вкус я подготвя прекрасно не само за червения килим, но и при комбинирането на съвсем ежедневните аутфити. Дори появите й по време на карантината бяха страхотни, абсолютно вдъхновение за собствените ни стил прийоми в това време. Следват основополагащите пунктове в богатия гардероб на модела, тези, които заслужават по-особено внимание, защото те са, които я направиха толкова популярна. Следват правилата на Елза, точно 5 на брой.


Fashion Starter: как Мерилин направи диамантите "известни"


МИНИ

Елза Хоск е природно надарена с класическа нордическа красота, което значи идеални скули и светла коса, плюс страхотен бонус - пределно дълги крака, денонощно демонстрирани на снимките й. За да подчертае тези си природни данни, госпожицата повече от често избира мини, като под мини визираме екстремно къси рокли и поли. Вярно, в този случай тя се старае и играе на контрасти, комбинирайки кратката дължина с овърсайз горни дрехи. Представете си - къса рокля с жилетка в стила на грубото мъжко плетиво или микро шортички с грамадански пуловер. Много секси, супер забелязващо се.

УНИВЕРСАЛНА ОСНОВА

Базата при всеки е различна. Затова и една от основните цели при създаването на функционален гардероб е да намерим "нашите си" дрехи, които лягат в основата на всекидневното обличане. Е, при Елза имаме отличен пример на намирането на този фундамент. Наред с необикновените топове и цветни рокли, в гардероба й се редят класически бели и светлосини оверсайз-ризи, идеални джинси с права кройка, груби боти, в които я засичаме регулярно в хладното време, и куп стилни обемни сака в сдържаната палитра. Абсолютно перфектно изградена база.

НЕЖНОСТ В ОТТЕНЪКА

Нежната пастелна гама приляга като ръкавица на северния тип красота на Елза. Сред най-любимите на модела цветове греят бонбонено розовото, небесно синьото, нюансите на лимоново парфе и всякакви освежителни и дъвчащи бонбони. При това, което много й харесваме, тя не отстъпва страхливичко пред яркостта им, а ги миксира както си иска, което прави ансамблите й невероятно органични и също толкова ярки.

СЪБЛАЗНЯВАЩИ ДЕТАЙЛИ

Топмоделът видимо харесва да е красиво облечена, не само при повод, но и всеки ден. Ето защо изящните рокли със съблазнителни детайли много отдавна са любимки в гардероба й, заедно с клиновете, оверсайз-блейзърите, базовите джинси. Правилото тук - мацката предпочита екстремно късо мини и прилепващи рокли с деколте или прорези. Всичко това щедро е обсипано с аксесоари - ярки обици, странни обувки, невероятно атрактивни чанти. В умелите ръце на Елза, дори и при най-ексцентричната или необикновена рокля няма и намек за вулгарност или неуместност.

More All fashion