Следва

На Бела Кидман-Круз селфито...

Жълт Бутон: Ива Софиянска се раздели с Нова телевизия

Снахата на Васил Божков се е разделила с медията.

All About Life преди 3 години

Ива Софиянска е дъщеря на бившият кмет на София Стефан Софиянски, познаваме я по-добре от Нова телевизия където водеше рубриките "Техните истории" и "Говори с Ива" в съботно-неделния блок "Събуди се", в който тя разговаряше с известни личности, от светския и културния елит.

За сега не се знае, дали прекратяването на отношенията и с телевизията са свързани с връзката и с Божкови. Силно вероятно е това да е така, тъй като преди седмица Васил Божков обвини Кирил Домусчиев (собственик на Нова телевизия) в нелегален трафик и контрабанда.


Ива и Антон Божков

Домусчиев обяви че ще съди Божков и свързаните с него сайтове за клевета.

"По повод безпрецедентните опити на обвиняемия Васил Божков и свързаните с него сайтове за фалшиви новини за дискредитиране на моята личност и бизнес, заявявам, че ще предприема всички допустими от действащото законодателство действия и мерки срещу всеки, който тиражира и разпространява лъжи и клевети, свързани с моето име. Лично срещу Божков ще заведа дело за клевета, заради твърденията му в негов пост във Фейсбук.", написа Домусчиев във Фейсбук.

More from View Sofia

Съвети и арт вдъхновение от участниците във фотографския конкурс Huawei Next Image Awards

All About Life преди 3 години

Тази година, фотографският конкурс Huawei Next-Image Awards 2020 дава възможност на участниците да творят и разказват истории, чрез своите кадри, в 6 различни категории! Любители на фотографията от цял свят разкриват своите творби на глобалната арт сцена, в надпревара на креативността

Обещаваме на Spare гигантски пазарен успех - Хари кръсти автобиографията си "Резервен"

Celebrities преди 1 година

Братът на принц Уилям се "озаглави" "резерва", давайки да се разбере, че съдбата му е да е винаги встрани, излишен. Анализираме първите подробности и как те са свързани със старата английска поговорка Heir and Spare  

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.