Следва

Louis Vuitton Horizon Earphones

Бляскава в кафяво-червено: Джорджина Родригез в Париж

Strike a pose 

Celebrities преди 3 години

На Роналдо дамата определено е напреднала много в позирането на публични места. В този конкретен случай, Джорджина Родригез, умопомрачително секси, е на събитие в Париж, като от монограмното мини палто лесно можем да се досетим кое е събитието. 

Да, става въпрос за посещение на ревюто на модна къща Louis Vuitton вчера във френската столица. 26-годишният модел позира пред купчината фоторепортери в аутфит, подписан плътно с LV. Гостенката на ревюто комбинира ефектната къса дреха с високи червени лачени обувки и подобна по нюанс чанта. Разбира се, малка, каквито са тенденциите, и, разбира се, Vuitton. 


Ваканцията на известните: Кристиано Роналдо и Джорджина Родригез


Прическата, гримът, бижутата (и, ох, този златен Rolex) са перфектни. Логична причина Джорджина да сподели усилието и с феновете си в Инстаграм. 

Само ден преди бляскавата поява, госпожа Родригез сподели мило фото, на което в домашна обстановка, видимо доволни, са тя, Роналдо и четирите им деца. 

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 7 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.