Следва

Balenciaga X Vibram: шантави токчета с пръсти?!

We love: Acne Studios, за Хората и Кучетата

10 от 10 

 

All fashion преди 3 години

Толкова сладко нещо не бяхме виждали отдавна. Без грам претенция, без никаква пудра, без напън, и право в целта. Ако приемем, че целта е мода за обичане, носене и споделяне. Материя, в която Acne Studios, обожаваните шведи, са високоспециализирани и брилянтни.  

 


Нормалните хора са новите ни музи


 

Героите в кампанията, и в частност, във видеото, което е способно да те разплаче от струяща на талази нежност, са хора от екипа на бранда с техните кучета. Стопаните споделят детайли от обикновения си делничен живот, неколцина сравняват косматите приятели със самите себе си, а трети се опитват да се погледнат през очите на своя приятел. "Моделите" до един са облечени в овърсайзд карираните костюми с панталон от последната колекция на Acne Studios, характеризираща се и с принтовете на кучета по чанти, тениски и каквото още искате, чийто автор е британската художничка Лидия Блейкли, както и с възвисената идея за работно облекло.Цялата колекция е тук

Всъщност, кучешкият мотив съвсем не се явява самоцел тук. Креативният ум на Acne Studios - Джони Йохансон съвсем отскоро е собственик на куче, и точно този новопридобит негов опит го вдъхновява да отвори темата "dog people". "Преди известно време самият аз си взех куче. От този момент започнах отчетливо да различавам всички "dog people" - на разходка, в живота наоколо, както и начина, по който се обличат. Вече не ги виждах по същия начин, вероятно поради причината, че самият аз станах един от тях  С тази колекция се постарах да подчертая и почета тази специфична субкултура, заради невероятното вдъхновение, което ми даде."
 

 

More from View Sofia

Calvin Klein с кампания #proudinmycalvins

All fashion преди 3 години

Последната кампания на Calvin Klein е празненство на ключовите моменти в queer пътешествието. Продължавайки движението #proudinmycalvins, кампанията преразглежда трансформативните събития, които са оформили живота на талантите от различни части на света в различни моменти от време

„Дяволът носи Прада”: 15 години оттогава с 15-те най-емблематични дрехи или защо този филм няма да бъде забравен

All fashion преди 2 години

Бюджетът за костюмите на филма е над един милион долара. Може би заради тази модна разточителност, както и заради отличната стилистична работа на екипа, и днес, петнайсет години след премиерата палтата, перлите, туида и всеки детайл от „Дяволът носи Прада“ все още е сертифициран източник на чисто модно вдъхновение.

More All fashion

„Не взимаме назаем, купуваме“: Лоу Роуч за стайлинга на Зендая, 75% от който винтидж

All fashion преди 1 ден

Преди точно 4 месеца престурнето на Dune: Part Two се оказа абсолютният претендент за най-зрелищен стилов спектакъл на годината. Звездите на филма Зендая, Тимъти Шаламе, Флорънс Пю и Остин Бътлър направиха изумителни в модно отношение спирки из целия свят, а показанто бе епично. 

Giorgio Armani Menswear Spring/Summer 2025

All fashion преди 1 ден

В мъжката колекция Пролет/Лято 2025 Джорджо Армани остава верен на себе си, като също така поставя едва забележима граница между предишното шоу на другата си линия - Emporio Armani. От нея настоящото шоу краде спокойните силуети, ризите с драматични изрезки и почти шалвари, пъхнати в груби ботуши.