Следва

Chiara Boni la Petite Robe - жените на Тръмп обожават ТЕЗИ рокли

Nike пуска бюджетна алтернатива на култовите Travis Scott Air Jordan 1

Летим изгодно с най-новия модел на Nike Air Jordan 

All fashion преди 3 години

Air Jordan 1 High "Dark Mocha" ще е по-достъпен модел, напомнящ много на хитовите Air Jordan от рапъра и любим на Кайли Дженър, Травис Скот.

Новите Air Jordan 1 High "Dark Mocha"

Колаборацията между спортния гигант и певеца се появи миналата година на интересната цена от 3 636 долара, и все още е налична във Farfetch.

Новите Jordan-и са направени от бяла кожа с черни кантове, а задната част е в красиво тъмно кафяво - цветова комбинация, която ги прави супер подобни на модела на Травис Скот.  От едната страна е логото на Nike, а от другата - стилизираната баскетболна топка с криле, символ на вдъхновителя и баскетболна легенда Майкъл Джордан. При  подметките водещият кафяв цвят отстъпва място на черното.


Men's Exhibit: Еволюция на иконичните Air Jordan


Travis Scott Air Jordan 1 

Air Jordan 1 High „Dark Mocha“ е официално обявен като част от Holiday 2020 колекцията на Jordan линията. За маратонките се говори от известно време и не е изненадващо, че Nike се опитва да спечели от работата си с Травис Скот още веднъж, предлагайки нова версия на сътрудничеството им през 2019 г.

Официалните снимки на модела се появиха вчера, а от тях се убеждаваме, че близнакът на супер луксозните Travis Scott е една много стилна и практична алтернатива за есента.

За феновете, които миналата година пропуснаха колаборацията на La Flame, това може да е следващото най-добро нещо.

Налични от 31 октомври на приятната цена от 170 долара, точно тук. 

More All fashion