Следва

Trend report: Little Mix New Season

За бельото, свободата и Calvin Klein CK ONE Есен 2020

Прекрасно бельо, щастливи ние. 

All fashion преди 3 години

Идеята, че интерпсихологичното ни състояние (концепция за начина, по който се идентифицираме и представяме пред другите) се повлиява от бельото, което носим, изглежда неоспорима. И е. Специалисти и психолози потвърждават ментално влияние на бельото върху психиката, поведението и присъствието ни. Аргументът за емоционалните "способности“ на бельото и как то укрепва личността и самочувствието ни е двустранен - междупсихологически (отнасящ се към екстровертното ни Аз, което резонира с външния свят) и вътрешнопсихологически (отразяващ отношението и чувството на вътрешно ниво, от нас към нас). С Calvin Klein и в двата случая целта - да се чувстваме добре - е постигната. Изследванията потвърждават, че бельото има способността да генерира емоции в личния ни свят, в интимния Аз, повечето от които жените показваме и проявяваме и външно. Следователно, всяка underwear придобивка е наложително да бъде ВЯРНАТА, защото дава директно отражение на съкровената ни женска същност, на начина, по който присъстваме в света. Даваме няколко примера: точният размер и правилен модел сутиен дават чувство за спокойствие и стабилност, push-up сутиените ни правят по-уверени и смели. И обратното - когато сме с неподходящо или недостатъчно красиво бельо, се чувстваме неспокойни, непривлекателни, дори напрегнати (и то не само защото е страшно неудобно). 

И този сезон избираме да подредим своя свят, да сме женствени и да направим комлимент на себе си по любим начин - с Calvin Klein. Избираме бельото на американския бранд от години, ще повторим и сега. Колекцията CK ONE Есен 2020 е празненство на свободата да бъдеш себе си. Пребогата с енергични, леко загадъчни визии, тя изследва различните аспекти на това да си верен на себе си. Предизвиква  наложените стереотипи за расова и полова идентичност, сексуална ориентация, възраст и тип тяло - и чрез диалог, образование и действие обединява и оцветява мислите с позитивизъм. Calvin Klein говори с истински, честен глас, има ясни перспективи за сплотеност и оптимизъм. Марката вярва, че чрез отворен и приобщаващ диалог има способността да вдъхнови разбирането и равенството като катализатор за приемане и промяна. Точно това искаме и за себе си. 

Бельото е първата дреха, която обличаме всеки ден, и последната, която сваляме; с него сме почти през цялото денонощие и затова ни е важно то да прегръща, да утвърждава женствеността и сексуалността ни, да е нежно. Calvin Klein прави това с кауза, с доброта и вяра. Изборът, който правим сутрин (до вечер), има силата да определи целия климат на идния ден, затова, дами, независимо дали предстои супервълнуващо събитие, дългоочаквана среща или просто обикновен ден в офиса – избирайте красивото всеки ден, in order to feel the best!

Колекцията ни е в магазините на Calvin Klein в Paradise Center и Serdika Center, където ни очакват и специални изненади от марката. Верни на себе си, пазаруваме CKONE с радост.  

More All fashion