Следва

Наташа Рамзи-Леви напуска Chloé

Травис Скот с аромат за Byredo

Май не се сещаме за друго име, което толкова често и толкова много да колаборира с всички тази година 

All fashion преди 3 години

На сметката на рапъра вече са сътрудничествата с Playstation, Nike, VERZUZ, а сега и с шведската кампания Byredo, с която представя аромата Cactus Jack.

Според прессъобщението, колекцията Travx Space Rage, съвместна с Byredo, е призвана да  "предаде усещането и атмосферата на космоса". Буквално. Съответно, основната нота на парфюма е "космическият прах", която символизира частиците антивещество, докато в сърцевината е "звездната светлина", т.е., ако можем да си го представим, ароматът на звездата Свръхнова. Базовият слой се състои от аромати на "атмосферна пара", които символизират мъглявините. 


Men's exhibit: Мъже със стил – Бен Горам, ароматният бохем


Точно как ухае гореописаното, не се наемаме да преведем, докато не помиришем лично, но самият флакон определено намеква за същото мъгляво усещане. В съответствие със заявените намерения, опаковката е с космически мотив - цветът на стъклото върви от синьо към лилаво, а надписът е издържан в ръкописен стил. Коллаборацията на Травис Скот и Byredo ознаменува първото сътрудничество на музиканта в бюти-сферата.  


We love: Скот за Saint Laurent


 

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.