Следва

Софи Търнър на йога с козички

Royal Christmas Card 2020

Коледна картичка - да, споделена Коледа - не 

Celebrities преди 3 години

Тази снимка от есента на 2020-та, предоставена от двореца Кенсингтън на 16-и декември, е официалната тазгодишна Коледна картичка на принц Уилям, Кейт Мидълтън и децата - принц Джордж (вляво), принцеса Шарлот и принц Луис (по средата). Семпло, топло, с много зъби. 



Кадърът е на фотографа Мат Портеус, особите от кралското семейство - седнали в купа сено на фона на купчина дърва в резиденцията им в Норфолк, Източна Англия. Снимката не издава особено royal vibes, съвсем класическа е откъм композиция, а облеклото на тази част от семейство Уиндзор е буквално средностатистическо, но усмивките са налице, което е важното в празничния сезон.


Зодиакалните знаци на фамилията Уиндзор обясняват всичко


Кралското семейство обикновено прекарва ваканционния период в Сандрингам, провинциалното имение на кралица Елизабет II в провинция Норфолк, на около 100 мили североизточно от Лондон, където кралицата също се присъединява. Но тъй като Ковид все още вирее в Кралството, този празничен сезон ще се развие по-различно. Кралицата и принц Филип, херцогът на Единбург, ще празнуват Коледа "тихо" в резиденцията си в замъка Уиндзор, според говорител на Бъкингам. "След като обмислиха всички подходящи възможности, кралицата и херцогът на Единбург решиха, че тази година ще прекарат спокойно Коледа в Уиндзор", се казва в изявлението за пресата. Кралицата и принц Филип, така или иначе, прекарват по-голямата част от времето си тази година там, отдалечени от Бъкингамския дворец още от пролетта, така че, предполагаме, празникът за тях няма да е особено интересен.



Кралското семейство е пряко засегнато от пандемията, защото както наследникът на британския трон принц Чарлз, така и вторият по ред принц Уилям бяха положителни за Covid-19, т.е. общото празненство автоматично се отменя. Все пак, Merry Christmas на кралското семейство и догодина по-задушевно...


Коледа, 2018


Нова книга, разкриваща ужасяващата истина за отношенията на принцовете


 

More from View Sofia

Любов на червения килим: Амал и Джордж Клуни на премиерата на The Tender Bar

Celebrities преди 2 години

Няма маски и скрито-покрито - Джордж и Амал Клуни се появиха в пълен блясък на премиера снощи, което е радост за окото. Едно, че се случва рядко, особено с всички преживени ограничения, и второ, 43-годишната адвокатка и 60-годишния й съпруг са наистина приятна гледка.  

More Celebrities