Следва

Ваканцията на известните: Алесандра Амброзио и розовите бикини

Русалка: Марк Джейкъбс, мастър-шефа на промените

В оттенъка на синьото море 

 

Celebrity beauty преди 3 години

Започваме лекичко да завиждаме на този мъж. Както и да реши да се "барне", каквото и да сложи върху себе си, както и да реши да оцвети същността и живота си, всеки път му се получава добре.

Сигурно успехът граничи и този път с увереността, защото само ако ти стиска, си способен на тези драстични смени, при това да си ги носиш с кеф, но един от най-епатажните дизайнери на съвремието ни - Марк Джейкъбс, в това отношение е цар. Този път чисто новата му бюти-трансформация е направо като нарисувана за Коледа, толкова е свежа и усмихваща. Става дума за зеленикаво-сините му коси, заснети на фона на тюркоазен басейн, което, както и да го гледаме, е красиво, плюс крайно органично. Марк напомня на приказната героиня от морските приказки - Русалката. 


The Marc Jacobs: Възкръсна ли Джейкъбс?


Като знак на обич към синята палитра, Джейкъбс специално е облякъл светлосин трикотажен костюм. Простите биркенщок и нанизът от перли хармонират на тоалета на маестрото перфектно. 

More Celebrity beauty

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 8 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 9 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 9 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи