Следва

Oh, gosh: оооранжево е всичко или поне бикините на ТАЗИ бразилка

Катрин Деньов е звездата в пролетната кампания на Saint Laurent

Красиво

All fashion преди 3 години

Актрисата, тази отдавнашна муза на Маестрото, позира в тренч, чийто дизайнер е творческия шеф на модната къща - Антъни Вакарело. Кадрите са черно-бели, магически красиви.

Катрин Деньов за пореден път грее в рекламните кампании на Saint Laurent, този път пред обектива на Дейвид Симс.

Французойката, която е посланик на стила Сен Лоран от времето на емблематичната си роля в "Дневна красавица" от 1967-ма, и която вече е на навършени 77, излъчва нечовешка елегантност в дрехите от пролетната колекция на Вакарело. На една от снимките държи тънък метален обект, за който предполагаме, че е електронна цигара.

В десетилетията на близкото й приятелство с Маестро Сен Лоран, Деньов натрупва огромно количество божествени тоалети, подписани от дизайнера, част от които се продадоха за 1 милион долара на търг на аукционна къща Christie's в Париж през 2019-та. Тогава Музеят Yves Saint Laurent откупи три сета, включително черна коктейлна рокля от шифон, датирана с есента на 1972-ра.


Маестро Сен Лоран и Катрин Деньов

Самата Деньов е от най-скъпите гости на Седмицата на модата в Париж, често я виждаме на първи ред на ревютата на Saint Laurent, Louis Vuitton и Jean Paul Gaultier. През септември миналата година, тя направи капсулна колекция в колаборация с френския лейбъл A.P.C., а през 2018-та засне кратко рекламно видео за френската обувна марка Roger Vivier.
Френската класика си е френска класика. Няма равна!


Големите любовни истории: Джони Холидей и Катрин Деньов, и имало ли е такава любов


 

More All fashion