Street style вдъхновения: Billie Eilish

Street style вдъхновения: Billie Eilish

She is The Bad Guy, а неоновото зелено е НАВСЯКЪДЕ

И цветът на косата, и сценичния й стил, силно напомнящ на изпълнителите от 90-те - обожаваме модния вкус на Били Айлиш от момента, в който пуска на Ocean Eyes в SoundCloud през 2016-та (по молба на хореограф, който си търси звуков съпровод за нов танц). Изглежда тийнейджърката не се страхува да покаже себе си и да изненадва със своите смели и цветни модни моменти, както на червения килим, така и по улиците. Днес се интересуваме от второто.

Звездата заявява себе си много сериозно на музикалната сцена всяка година, но другото, на което просто не можем да се наситим, е гардеробът й. Ако трябва да опишем стила й с една дума, то тя със сигуност би била (Haute) streetwear, а ако трябва да използваме друга - oversized. Не сме си и представяли, че подобни супер широки визии могат да изглеждат толкова добре. Защото, когато Били се появи където и да е, визията й винаги крещи, в добър смисъл. Очакваме документалния филм на певицата, "Billie Eilish: The World's A Little Blurry", на 26 февруари, от където ще разберем повече за мотивите на Били относно стила й на обличане. Тя е противник на голотата и вярва, че не е нужно да продава тялото си, за да стигне до върха. 


Grammy Awards 2020: Billie Eilish царува в Голямата нощ с множество награди


Винаги автентична, интересна и безкомпромисна, същевременно небрежна. Разглеждаме и се радваме на (дори бихме си откраднали идеи от) всеки цветен и закачлив ансамбъл на Били, oт улицата до сцената и на червения килим , в галерията горе.


Billie Eilish ще изпълнява водещата песен "No time do die" към новия филм на James Bond


 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia