Следва

Мария Бакалова за Vogue

Ваканцията на известните: Никол Шерцингер или другото име на феноменалната фигура

Никол Шерцингер, и тя като Джей Ло, отдъхва на островите Търкс и Кайкос 

 

Celebrities преди 3 години

Розов и тигров бански, убийствен тонус, широка усмивка... 42-годишната певица направо си е устроила Рай в тропическата красота на Бахамите, придружена от любимия Том Еванс.

От лично споделените от звездата кадри става ясно, че мястото е просто фантастично, че почивката не е почивка, ако не е активна, и че спортът се отплаща до стотинка, което буквално превеждаме, че ако си "на ти" с него, и в петата декада от живота си, си секси като тигрица и видимо щастлива от това. 

На чисто новите фотографии, Никол тича с широка атлетическа крачка по плажа, облечена в розови танга бикини, а в придружаващото поста изречение казва: „С всички сили. Тичам към тази нова година, която ще бележи ново начало в живота ми, с нова вяра и нова борба“.

На снимки, предшестващи горните, Никол позира със сестрата на приятеля си Кияла..

Припомняме, че Никол и Том са заедно от януари 2020 година. За симпатичния господин Еванс, когото нежно наричаме новия Гришо, пишем подробно тук

 

More from View Sofia

Мента? Отлична идея, особено ако улучим нюанса на Кейт Мидълтън

Celebrities преди 1 година

Рокля, изработена от най-специалния шивач в двореца и носена от най-спациалната жена в двореца = приказен кралски стил! Ето и подробностите за поредния ултра сполучлив пролетен тоалет на херцогинята на Кеймбридж  

„Най-голямата болка“: Кристиано Роналдо за смъртта на новородения си син

Celebrities преди 2 години

Голямата трагедия, за огромне съжаление, се случи в семейството на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес снощи. Популярната двойка, която очакваше близнаци, загуби едното от бебетата си по време на раждането. Отишло си е момченцето, момиченцето е спасено.   

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.