Следва

На гости в Yettel Town с Галина Парментер - Think Global, Act Local

„Най-голямата болка“: Кристиано Роналдо за смъртта на новородения си син

Голямата трагедия, за огромне съжаление, се случи в семейството на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес снощи. Популярната двойка, която очакваше близнаци, загуби едното от бебетата си по време на раждането. Отишло си е момченцето, момиченцето е спасено. 

 

Celebrities преди 2 години

Емоционалният пост на родителите гласи: 

С най-дълбока скръб трябва да съобщим, че нашето момченце почина. Това е най-голямата болка, която един родител може да изпита. Само раждането на нашето момиченце ни дава сили да преживеем този момент с малко надежда и щастие.

Искаме да благодарим на лекарите и медицинските сестри за тяхната експертна грижа и подкрепа.

Всички сме съкрушени от тази загуба и любезно молим да пощадите личното ни пространство в този труден момент.

Момчето ни, ти си нашият ангел. Винаги ще те обичаме.

Известната двойка сподели хубавата новина за скорошно очакване на попълнение в семейството през октомври миналата година. Оказа се, че Джорджина е бременна с близнаци, а няколко месеца по-късно стана ясно, че бебетата са от различен пол.

37-годишният футболист и 28-годишният модел вече са родители на четири деца, от които общото им дете е Алана Мартина. Близнаците Ева и Матео са родени с помощта на сурогатна майка, докато самоличността на майката на Кристиано-младши така и не е разкрита.


Луксозният живот на Джорджина Родригес с Кристиано Роналдо - трейлърът от Netflix


 

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 13 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.